Γεωργία: Ακούστε το You του Tornike για την Eurovision 2021!

Κυκλοφόρησε πριν λίγο το τραγούδι You με το οποίο θα διαγωνιστεί ο Tornike εκπροσωπώντας την Γεωργία στην Eurovision 2021.

 

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ο Tornike έγραψε και συνέθεσε μόνος του το τραγούδι, το οποίο είναι στα αγγλικά και είναι μείγμα ροκ, ποπ-ροκ και μπλουζ-ροκ μουσικής και αφορά στην αγάπη.

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε επίσης από τον ίδιο μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Ακόμη, η χορωδία των Gori Girls, Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia και Mariko Lezhava συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τραγουδιού.

Το μουσικό βίντεο του “You” σκηνοθετήθηκε από τον Temo Kvirkvelia.

Η Emilia Sandquist θα είναι σκηνοθέτης για την εμφάνιση της Γεωργίας στο Ρότερνταμ. Η Emilia είναι μέλος του Ομίλου Jean Baptiste, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων συμμετοχές στην Eurovision για τη Γεωργία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Λίγα λόγια για τον Tornike

Ο Tornike Kipiani είναι 33 χρονών και γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα. Εκτός από μουσικός, είναι επίσης επαγγελματίας αρχιτέκτονας. Η πρώτη του ενασχόληση με τη μουσική ήταν στα 19 του, όταν ίδρυσε τη δική του μπάντα.

Το 2014 αναδείχτηκε νικητής της πρώτης σεζόν του X-Factor Georgia και το 2017 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Γεωργία στην Eurovision με το τραγούδι You Are My Sunshine. To 2019 κέρδισε στο Georgian Idol, μέσα από το οποίο επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020, η οποία ακυρώθηκε, με το τραγούδι “Take Me As I Am”. Εκτός από τα δύο προαναφερθέντα του τραγούδια, το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο και μοναδικό του μέχρι στιγμής EP, “Luck”.

Η Γεωργία στην Eurovision

Η Γεωργία είναι ανάμεσα στις χώρες που ξεκίνησαν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό πιο πρόσφατα, με το ντεμπούτο της να πραγματοποιήθηκε το 2007.  Μετράει συνολικά 12 συμμετοχές, με μία μόνο αποχή το 2009. Η καλύτερή της θέση στον διαγωνισμό είναι η ένατη και την κατέκτησε δύο φορές (2010 και 2011).

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Γεωργία θα διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μάϊου.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμένω να το ακούσω ολόκληρο, για αν δω αν απλώς δεν μου αρέσει ή αν δεν μου αρέσει καθόλου. Μα συγγνώμη μετά το take me as I am, πας με αυτό το γλυκανάλατο πράγμα…. Νομίζω οι 4-5 χώρες που δεν θα προκριθούν από τον ημιτελικό μας έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται, η Γεωργία ελλείψει και συμμάχων θα’ναι πιθανότατα μια από αυτές…
    ΥΓ: Περιμένω την Μάλτα, αλλίως νομίζω ότι η Ελβετία εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει, αν και προσωπικά προτιμώ Γαλλία ή Λιθουανία.

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Το περσινό είχε μια σκοτεινή, εναλλακτική ροκ διάθεση που το έκανε να ξεχωρίζει παρά τους γελοίους στίχους. Φέτος οι στίχοι είναι εξίσου απλοϊκοί αλλά με ερωτικό περιεχόμενο, οπότε δεν χτυπάνε το ίδιο άσχημα. Έχει ωραία κορύφωση το τελευταίο λεπτό αλλά μέχρι τότε σέρνεται σε αρκετά μελό μονοπάτια.

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Lyrics:
    “This is a pipe… Αυτό είναι μία πίπα…”
    Επίπεδο A junior μιλάμε.

    Κρίμα, γιατί δε φαίνεται να έβαλαν μυαλό ως προς τους στίχους από πέρσι.
    Το περσινό του βέβαια σαν τραγούδι ήταν πολύ ανώτερο.
    Καλή επιτυχία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *