Γεωργία: Αύριο στις 14.30 το You του Tornike Kipiani για την Eurovision 2021!

Ολοκληρώνεται το παζλ των συμμετοχών της Eurovision 2021. Αύριο Δευτέρα, 15 Μαρτίου στις 14.30 ώρα Ελλάδας θα ακούσουμε το You, το τραγούδι του Tornike Kipiani για τον φετινό διαγωνισμό.

 

👉 ევროვიზიაზე საქართველოს წარმომადგენლის, თორნიკე ყიფიანის სიმღერის და კლიპის პრემიერა, ხვალ საქართველოს პირველი არხის ეთერში შედგება 🇬🇪

👉 Tornike Kipiani to release Eurovision 2021 song „You“ tomorrow 🇬🇪

Δημοσιεύτηκε από Eurovision Georgia στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Ο Tornike έγραψε και συνέθεσε μόνος του το τραγούδι, το οποίο είναι στα αγγλικά και είναι μείγμα ροκ, ποπ-ροκ και μπλουζ-ροκ μουσικής και αφορά στην αγάπη.

Την παραγωγή του το τραγουδιού πραγματοποίησε ο ίδιος ο Tornike, μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Ακόμη, η χορωδία των Gori Girls, Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia και Mariko Lezhava συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τραγουδιού.

Το μουσικό βίντεο του “You” σκηνοθετήθηκε από τον Temo Kvirkvelia. Η μαγνητοσκόπηση για το βίντεο πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Η Emilia Sandquist θα είναι σκηνοθέτης για την εμφάνιση της Γεωργίας στο Ρότερνταμ. Η Emilia είναι μέλος του Ομίλου Jean Baptiste, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων συμμετοχές στην Eurovision για τη Γεωργία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Μπορείτε να ακούσετε απόσπασμα του τραγουδιού παρακάτω:

Η Γεωργία θα διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *