Γεωργία: Με το “You” ο Tornike Kipiani στην Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, GPB, ανακοίνωσε ότι ο Tornike Kipiani θα τραγουδήσει το τραγούδι “You”  για τη χώρα του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

🇬🇪 საქართველოს 2021 წლის ევროვიზიაზე, თორნიკე ყიფიანი წარადგენს სიმღერით „You“.

🎙 საკონკურსო სიმღერა თორნიკე ყიფიანმა…

Δημοσιεύτηκε από Eurovision Georgia στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Ο Tornike έγραψε και συνέθεσε μόνος του το τραγούδι, το οποίο είναι στα αγγλικά και είναι μείγμα ροκ, ποπ-ροκ και μπλουζ-ροκ μουσικής και αφορά στην αγάπη.

Ο Tornike έκανε την παραγωγή του το τραγουδιού μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Ακόμη, η χορωδία των Gori Girls, Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia και Mariko Lezhava συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τραγουδιού.

Το μουσικό βίντεο του “You” σκηνοθετήθηκε από τον Temo Kvirkvelia. Η μαγνητοσκόπηση για το βίντεο πραγματοποιήθηκε σε διάφορες διαφορετικές τοποθεσίες. Το τραγούδι πρόκειται να αποκαλυφθεί αυτόν τον μήνα.

Η Emilia Sandquist θα είναι σκηνοθέτης για την εμφάνιση της Γεωργίας στο Ρότερνταμ. Η Emilia είναι μέλος του Ομίλου Jean Baptiste, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων συμμετοχές στην Eurovision για τη Γεωργία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Ο Tornike επιλέχθηκε εσωτερικά για να εκπροσωπήσει τη Γεωργία τον περασμένο Μάιο. Στην Eurovision 2020 θα διαγωνιζόταν με το τραγούδι “Take Me As I Am”.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2021.

Πηγή: GPB

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *