Γεωργία: Με χυδαίους χαρακτηρισμούς απαντά ο Tornike στα αρνητικά σχόλια για το τραγούδι του!

Ο Tornike, πήρε το χρίσμα από τη δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, GPB, να εκπροσωπήσει τη χώρα και στη φετινή Eurovision, με το τραγούδι You.

Ο τραγουδιστής έγραψε και συνέθεσε μόνος του το τραγούδι, το οποίο είναι στα αγγλικά και είναι μείγμα ροκ, ποπ-ροκ και μπλουζ-ροκ μουσικής και αφορά στην αγάπη. Ωστόσο, το τραγούδι δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπως πολύ πιθανόν να περίμενε ο καλλιτέχνης.

Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Γεωργίας, ορμώμενος από τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί για το τραγούδι του, προχώρησε σε μια ανάρμοστη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου όχι μόνο υποβιβάζει τον θεσμό της Eurovision αλλά χρησιμοποιεί και χυδαίες εκφράσεις προσβάλλοντας όλους τους φαν και μη αλλά και τις οικογένειες τους.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Αυτό είναι το τραγούδι μου για την Eurovision 2021. Ακούστε το και διασκεδάστε. Ευχαριστώ πολύ τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, την Bravo Record, τους Gori Girls ‘ Team, Mariko Lezhava, Mariam Shengelia και Aleko Berdzenishvili. Είναι κρίμα που ένα τέτοιο έργο προωθείται μέσω της Eurovision που είναι shitshow(σκ*τ* σόου).
Θα το γράψω εδώ, είναι δικαίωμα σας να δείτε το κλιπ και όποιος πει κάτι αρνητικό για το τραγούδι θα σας γ*μ*σ* τη μητέρα. Ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου.

ესეც ჩემი მორიგი სიმღერა, ეუროვიჟნ 2021 ისთვის, მოუსმინეთ და ისიამოვნეთ.
დიდი მადლობა საზოგადოებრივ მაუწყებელს, ბრავო…

Δημοσιεύτηκε από Tornike Kipiani στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Ήδη η ανάρτηση του έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους φαν αλλά και τους Γεωργιανούς πολίτες να αντιδρούν αρνητικά κάτω από την δημοσίευση του καλλιτέχνη.

Παρακάτω μπορείτε να το τραγούδι You:

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2021.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stavros
    Stavros says:

    Χαχαχα νευρικο…πλακα εχει…ακου εκει θα μας γ@#$@; επειδη κανουμε κριτικη…ελπιζω να το καταλάβει ο ιδιος και να το διαγραψει γιατι ριχνει πολυ την οποια δημοφιλία ειχε το τραγουδι

    Απάντηση
    • Yava
      Yava says:

      სიმღერა არ გადავა ევროვიზიის ფინალში.
      საქართველო ვერ გაგზავნის ადამიანს, ვინც ასე საუბრობს კონკურენციის შესახებ.
      ან ბოდიში მოიხადე, ან პენსიაზე გასვლა!

      Απάντηση
  2. Nikos
    Nikos says:

    Είναι άξιο απορίας. Πέρσι συμμετείχε στο pop idol που ήταν η εθνική τους επιλογή. Ακυρώθηκε ο περσινός διαγωνισμός και του έγινε ξανά η πρόταση να συμμετάσχει με απευθείας ανάθεση, την οποία δέχτηκε. Αν θεωρεί το διαγωνισμό σκ****α, τότε γιατί εξαρχής συμμετείχε στο pop idol πέρσι και γιατί να δεχτεί φέτος την πρόταση; Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί που θέλουν να εκπροσωπήσουν τη Γεωργία στο διαγωνισμό… Κρίμα, πολύ κρίμα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Τους φαν του διαγωνισμού τους έχασε.

    Απάντηση
  3. ,
    , says:

    Αφού θεωρεί ότι η Eurovision είναι shitshow τότε γιατί συμμετείχε πέρυσι στην Εθνική Επιλογή και φέτος τον ξαναεπέλεξαν; Μετά από αυτό το σχόλιο θεωρώ ότι οι εξαιρετικά μειωμένες πιθανότητες να πάει στον τελικό μια που το τραγούδι είναι απ’ τα χειρότερα φέτος μειώθηκαν κι άλλο!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *