Ελλάδα: Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Σόφια για την Stefania και την ελληνική αποστολή!

Από χθες το βράδυ (19/3) όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται η Stefania και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή στην Σόφια, για να πραγματοποιήσουν το γύρισμα του live on tape video της συμμετοχής μας.

Αύριο το γύρισμα του live on tape

Πέντε χώρες θα πραγματοποιήσουν το live on tape video τους στην Σόφια, αφού η Κροατία τελικά δεν μετέβη στην Βουλγαρία, όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Ελλάδα, Κύπρος, Μολδαβία, Μάλτα και φυσικά η Βουλγαρία θα κάνουν τα γυρίσματα στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό, με παραγωγούς την εταιρεία που είχε αναλάβει και την διοργάνωση της Junior Eurovision 2015.

Σήμερα η Stefania και οι χορευτές που την συνοδεύουν επί σκηνής (Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης και Κώστας Παυλόπουλος), θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες τεχνικές πρόβες, υπό την καθοδήγηση φυσικά του Φωκά Ευαγγελινού και αύριο Κυριακή θα λάβει χώρα το γύρισμα του live on tape video.

Στην Σόφια βρίσκεται τόσο ο Δημήτρης Κοντόπουλος, όσο και ο Ηλίας Κοκοτός, αλλά και η Σοφία Δρανίδου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2021.

Τις ημέρες αυτές η Stefania, η Έλενα, η Destiny, η Natalia Gordienko και η Victoria θα έχουν μία πρώτη ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, ενόψει του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Λίγοι φετινοί eurostars θα έχουν την δυνατότητα αυτή, αφού όπως είναι ήδη γνωστό τα Eurovision pre-parties για φέτος έχουν ακυρωθεί και έτσι όλοι οι καλλιτέχνες θα συναντηθούν για πρώτη φορά τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Τι είναι το Live On tape;

Επειδή πολλοί συνεχίζετε και μας ρωτάτε για το live on tape, σας υπενθυμίζουμε ακόμη μία φορά περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την EBU, ζητήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους. Αυτή η ηχογράφηση θα παραδοθεί πριν από τον διαγωνισμό και θα πραγματοποιηθεί σε ένα στούντιο. Η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (όπως θα ήταν στον Διαγωνισμό) χωρίς να κάνει αλλαγές στα φωνητικά ή σε οποιοδήποτε μέρος της ίδιας της παράστασης μετά την ηχογράφηση.

Θα υπάρχει ελευθερία στις αποστολές, να παρουσιάσουν όπως αυτές θεωρούν καλύτερα τις συμμετοχές τους, θα έχουν δοθεί όμως οδηγίες οι οποίες θα διασφαλίζουν τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα του διαγωνισμού. Δεν θα υπάρξει κοινό ενώ η ηχογράφηση θα πρέπει να είναι μοναδική και να μην δημοσιεύεται πριν από την εκδήλωση τον Μάιο.

Οι αποστολές επιτρέπεται να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνικές δυνατότητες και διαστάσεις που θα ήταν διαθέσιμες επί σκηνής στο Ρότερνταμ, αλλά είναι επίσης ελεύθεροι να επιλέξουν μια πιο περιορισμένη εγκατάσταση παραγωγής. Οι βιντεοσκοπήσεις δεν πρέπει να περιέχουν επαυξημένη ή εικονική πραγματικότητα, επικαλύψεις, κομφετί, λήψεις drone, νερό, χρήση χρώματος ή green screen.

Σε περίπτωση που τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέψουν την ζωντανή παρουσία μίας αποστολής στο Ρότερνταμ ή κάποιος εκ των καλλιτεχνών νοσήσει με κορωνοιό κατά την διάρκειας της παραμονής του στο Ρότερνταμ, το live on tape video θα χρησιμοποιηθεί στην ζωντανή μετάδοση των ημιτελικών και του τελικού εφόσον προκριθεί. Τα live on tape videos παύουν να ισχύουν μετά και την πραγματοποίηση της δεύτερης τεχνικής πρόβας, οπότε και το γύρισμα αυτής παίρνει την θέση του live on tape.

Εμείς όπως σας υποσχεθήκαμε θα σας ενημερώνουμε τακτικά αυτό το σαββατοκύριακο για όλα όσα συμβαίνουν στην Σόφια, αφού είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την ελληνική αποστολή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *