Ελλάδα: Η ανακοίνωση της καλλιτεχνικής ομάδας για την “πρόωρη” κυκλοφορία του Last Dance!

Εδώ και λίγα λεπτά ένα απόσπασμα της συμμετοχής μας στον φετινό διαγωνισμό, δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του Apple Music. Η καλλιτεχνική ομάδα που υπογράφει το Last Dance, μας απέστειλε πριν από λίγο την κάτωθι ανακοίνωση για το περιστατικό.

Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη πολύ καλή αντίδραση και ανυπομονούμε να το ακούσουν ολόκληρο. Να δουν πως χτίζεται ένα εξαιρετικό κουπλέ , και τελειώνει με μια πολύ ωραία γέφυρα και ένα ρεφρέν, στο οποίο η Stefania κυριολεκτικά τα δίνει όλα!

Όπως μας ενημέρωσαν η πρόωρη διαρροή έγινε εκ παραδρομής, αφού ενώ δόθηκε ως ημερομηνία κυκλοφορίας στην Apple Music η 12η Μαρτίου, δεν καθορίσθηκε η ημερομηνία του preview, οπότε ως είθισται, αυτό προγραμματίστηκε αυτόματα δύο ημέρες νωρίτερα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη, 10 Μαρτίου και στις 17.00 μέσα από το ERTflix θα παρακολουθήσουμε το βιντεοκλίπ του Last Dance, ενώ θα ακούσουμε και ολόκληρο το τραγούδι.

Μέχρι τότε μπορείτε να ακούτε το απόσπασμα ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Καλή σύνθεση - κακοί στίχοι
    Καλή σύνθεση - κακοί στίχοι says:

    Η σύνθεση καλή ειναι. Ας είμαστε ειλικρινεις. Η στιχουργός όμως γιατί βάλθηκε να καταστρέψει μια ωραία ποπ μελωδία βάζοντας σε ολόκληρο ρεφρέν μόνο μια λέξη και κραυγές? Έλεος με τη στιχουργο.

    Υγ: Με μια βελτίωση στους στίχους του ρεφρέν ώστε να μη φαίνονται τόσο επαναλαμβανόμενοι (ή μόνο “ουό ουό ποιο”) , το τραγούδι μπορεί να διεκδικήσει άνετα πεντάδα. Φιλικά και με αγάπη γιατί είναι κρίμα μια καλή μελωδία και catchy και μελωδική να χάσει πολλούς πόντους από κάτι που μπορεί να αλλάξει τώρα πριν κατατεθεί επίσημα το τραγούδι.

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Από το σνιπετ που άκουσα αυτά τα ουο ουο γεμίζουν πολύ έξυπνα το τραγούδι στα σημεία που πρεπει και το κάνουν μακράν πιο δυναμικό και πλουσιο, θα τολμήσω να πω δίνουν αέρα νικητήριου τραγουδιού. Ας μην προτρέχουμε όμως έχουμε καιρο για προβλεψεις. Πάντως σαν άκουσμα αυτό το 1μιση λεπτό είναι πραγματικά υπέροχο!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *