Ελλάδα: Η ελληνική αποστολή σε απαρτία | Πανέτοιμη για το Ρότερνταμ η Stefania!

Μια φωτογραφία που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, δημοσίευσε πριν από λίγο στα κοινωνικά της δίκτυα η Stefania, μετά το πέρας του γυρίσματος του live on tape video της συμμετοχής μας.

Τα χαμόγελα περισσεύουν όπως θα δείτε και εσείς και επιβεβαιώνουν όλα όσα σας μεταφέραμε και στο σχετικό μας άρθρο για το live on tape video του Last Dance. Η Stefania έλαμψε και εντυπωσίασε, κάνοντας ακόμα και τους διοργανωτές, αλλά και τις άλλες αποστολές να σχολιάσουν την ερμηνεία της.

Στην οικογενειακή φωτογραφία που στο κέντρο φυσικά είναι η Stefania, βλέπουμε τους Φωκά Ευαγγελινό, Δημήτρη Κοντόπουλο, Ηλία Κοκοτό, την μητέρα της Στεφανίας, κα Κούλα Λυμπερακάκη, τον μάνατζερ της Σπύρο Χαλό, την Βικτώρια Χαλκίτη, την αρχηγό της ελληνικής αποστολής Σοφία Δρανίδου, αλλά και τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν την εμφάνιση της εκπροσώπου μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Η ελληνική αποστολή συνεχίζει δεμένη σαν οικογένεια και με απόλυτο επαγγελματισμό να σχεδιάζει πλέον τις λεπτομέρειες για την σκηνική μας εμφάνιση στο Ρότερνταμ. Η Stefania θα επιστρέψει στην Ολλανδία τις επόμενες ημέρες για να δώσει συνεντεύξεις στα ολλανδικά μίντια, αλλά και να πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις εκεί.

Η πρώτη αποστολή επετεύχθη με επιτυχία και πλέον ο επόμενος στόχος είναι η Stefania και το Last Dance να λάμψουν και στην Ahoy Arena, στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική αποστολή στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει…
    Στο live on tape Στεφανία και Natalia είχαν κοινούς χορευτές και στα backing vocals την Χαλκίτη.
    Στο Ρότερνταμ οι χορευτές δεν θα είναι οι ίδιοι όπως μας είπατε. Ξέρουμε ότι η Βικτώρια θα’ναι στα φωνητικά της συμμετοχής της Μολδαβίας, θα κάνει και τα δικά μας φωνητικά ή κάποια άλλη κοπέλα θα είναι στα backing vocals του last dance?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *