Ελλάδα: Η συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου με την Stefania | #GreeksUnited!

Λίγο πριν φύγει για την Σόφια για το γύρισμα του live on tape video της συμμετοχής μας, μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Stefania! Ιθύνων νους ήταν ο Δημήτρης Κοντόπουλος ο οποίος και κανόνισε την συνάντηση της Έλενα Παπαρίζου με την Stefania, στο studio του. Όπως αντιλαμβάνεστε η χαρά και η έκπληξη της Stefania ήταν μεγάλη, ενώ και η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού για την χώρα μας, μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την φετινή μας εκπρόσωπο, θεωρώντας ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα τον Μάιο στο Ρότερνταμ!

Η πορεία της Stefania έχει πολλά κοινά με την Έλενα Παπαρίζου. Στα 19 της η Έλενα με τους Antique, ένα μικρό κορίτσι από την Σουηδία, εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Κοινή αγάπη και των δύο κοριτσιών, η αγάπη τους για την Ελλάδα, ως ομογενείς του εξωτερικού. Το παιδικό τους όνειρο να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Για την συνάντηση αυτή αναφέρθηκε και η εκπομπή του SKAI, Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ φωτογραφία από την συνάντηση τους με τις ευχές της, δημοσίευσε στο προφίλ της και η Έλενα Παπαρίζου!

Το τι συνέβη με την Έλενα Παπαρίζου το γνωρίζουμε όλοι… το τι θα συμβεί με την Stefania θα το δείξει ο χρόνος και ελπίζουμε να είναι κάτι ανάλογο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική αποστολή στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Savvas
    Savvas says:

    Ωχ! Η Παπαρίζου, αν και είναι από τα πιο φωτεινά πλάσματα που υπάρχουν, φέρνει λίγη γκαντεμιά κάθε φορά που εύχεται σε ελληνική αποστολή…

    Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Τουλάχιστον η Παπαριζου αν και η μόνη νικήτρια και μια από τις τοπ τραγουδίστριες δεν είναι δήθεν και ντίβα και δέχθηκε να δώσει τις ευχές τις και να φωτογραφηθεί με μια νεαρή άγνωστη κοπέλα στο ελληνικό κοινό. Αυτή η πράξη της δείχνει πολλά. Που είναι ο Ρουβας, η Φουρειρα, η Τάμτα να ευχηθούν για το ελληνικό κομμάτι; Επειδή ανήκουν στη Πανικ και μάλλον ο Αρσενακος δεν τους αφήνει; Ένα μεγάλο μπράβο στην Έλενα κι αφήστε τις κακοήθειες πως είναι γρουσούζα

      Απάντηση
      • Savvas
        Savvas says:

        Άλλο αυτό που λες εσύ, άλλο αυτό που λέω εγώ. Δεν είναι κακοήθεια, αλλά συμβαίνει καθε φορά που εύχεται, να μην τα πηγαινουμε ιδιαίτερα καλά. Α
        Κακοήθεια θα ήταν αν σκεφτόμουν πως και στον Lazarev δεν έφερε και τόσο γούρι.. Πολύ επιθετικό σε βρίσκω και γενικά παρατηρώ ότι τα σχόλια τον τελευταίο καιρό εδώ έχουν αρχίσει να γίνονται επιθετικά. Κρίμα!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *