Ελλάδα: Η Stefania μιλάει στο περιοδικό Gala | “Χαίρομαι που ο κόσμος αγκάλιασε το “Last Dance” με το πρώτο άκουσμα”

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Stefania φιλοξενήθηκε  στο περιοδικό της μεγαλύτερης εφημερίδας σε κυκλοφορία στη χώρα. Πρόκειται για το Gala, της εφημερίδας Πρώτο Θέμα όπου μίλησε για όλα μαζί με τον θείο της και διάσημο ηθοποιό, Γιάννη Στάνκογλου.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, Hilton.

Μετά την περσινή μου υποψηφιότητα για την Ελλάδα έβαλα στοίχημα και έκανα εντατικά μαθήματα ελληνικών. Μου ήταν αδιανόητο να δίνω συνεντεύξεις σε ελληνικά κανάλια και να μην καταλαβαίνω τι μου λένε ή να χρειάζονται διερμηνέα κι εκείνοι. Επιτέλους έμαθα τη γλώσσα!

Η ίδια, έχει μυηθεί στην ελληνική νοοτροπία και δηλώνει έτοιμη, μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού, να διεκδικήσει το τρόπαιο για λογαριασμό της χώρας μας. Θεωρεί την Ελλάδα ιδιαίτερη πατρίδα της.

Στην Ολλανδία, με τον τρόπο ζωής μας προσπαθούμε όσο μπορούμε να έχουμε επαφή με την χώρα μας. Αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο. Η Ελλάδα είναι Ελλάδα, αυτό το φως, η ενέργεια που υπάρχει, ο τρόπος ζωής είναι κάτι που εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού δε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε.

 

Η συναναστροφή μου μαζί με τα παιδιά που θα είναι μαζί μου στη σκηνή, τους ανθρώπους της ΕΡΤ, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Φωκά Ευαγγελινό, τους Arcade, με έχει κάνει να καταλάβω ότι η εξωστρέφεια είναι ένα χαρακτηριστικό όλων των Ελλήνων και όχι μόνο δικό μου. 

 

Μπαίνοντας στην συζήτηση, ο θείος της, Γιάννης Στάνκογλου, αναπολεί τα εφηβικά του χρόνια και τα καλοκαίρια με την μητέρα της Stefania ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για την ανηψιά του, με τα καλύτερα λόγια!

 

 

 

 

 

 

 

Η Στεφανία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, μια δυναμική, νεαρής ηλικίας, καλλιτέχνις, την οποία όλοι μας λατρέψαμε. Αντιπροσωπεύει την καλή βερσιόν του Έλληνα που ζει και διαπρέπει στο εξωτερικό. Χαίρομαι που βρήκα ένα χαμένο κομμάτι της οικογένειας μου. 

Η Stefania στην συνέχεια αναφέρθηκε για τo πόσο επηρεάστηκε η ίδια από τον COVID-19 σε μια περίοδο που όπως δηλώνει περίμενε αρκετό καιρό.

Η πανδημία άλλαξε τη ζωή όλων μας. Απλά το κακό στη δική μου περίτπωση είναι ότι όλο αυτό συνέβη σε μια περίοδο που την περίμενα πως και πως. Και επαγγελματικά, η ακύρωση της περσινής Eurovision ήταν ένα σοκ για εμένα, γιατί δεν ήξερα καν αν θα είχα την ευκαιρία να ξαναπάω. Οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στην ΕΡΤ, καθώς ήταν από τους πρώτους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη που επιβεβαίωσε τη συμεμτοχή μου στον διαγωνισμό του 2021 μετατρέποντας τη στεναχώρια σε χαρά μέσα σε λίγες ώρες.

Η Stefania εκτός από το τραγούδι έχει ασχοληθεί και με την μόδα. Όπως δηλώνει η ίδια: “έχω κάνει διαφημιστικά και editorial μόδας σε νεανικά περιοδικά. Όταν μοιράζεσαι εξάλλου σε διαφορετικές δραστηριότητες δεν βαριέσαι. Οι Έλληνες άλλωστε έχουμε την υπερδρασηριότητα στο αίμα μας”. 

 

 

 

 

 

Αναφερόμενη στην φετινή μας συμμετοχή, η  Stefania μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό της.

Το “Last Dance”, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα φέτος, μόλις κυκλοφόρησε και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές. Χαίρομαι που ο κόσμος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το αγκάλιασε με το πρώτο άκουσμα. Είναι ένα up tempo κομμάτι, έχει εξαιρετική μελωδία, ενώ με τους στίχους και το βίντεοκλιπ περάσαμε ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου δηλώνει fan του διαγωνισμού με την φετινή χρονιά να είναι ιδιαίτερη για αυτόν καθώς θεωρεί πως η Stefania είναι εξαιρετική σε ότι κάνει, είναι ώριμη και είναι σίγουρος για την επιτυχία της.

Κατα την διάρκεια της συνέντευξης, στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Hilton, βρέθηκε ο διάσημος σχεδιαστής μίδας Βρεττός Βρεττάκος, ο οποίος θα ντύσει τη Steania στη φετινή Eurovision.

1 reply
  1. Greco london
    Greco london says:

    Αυτό το κορίτσι ρε παιδί μου εκπέμπει τόσο φως και λάμψη και έχει τόσο ταλέντο οποίο να είναι το αποτέλεσμα της εύχομαι να κάνει τη καριέρα που θέλει..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *