Ελλάδα: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του “Last Dance” στο YouTube!

Μετά την προγραμματισμένη παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από το ERTflix και την πρώτη του τηλεοπτική μετάδοση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, το Last Dance είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι της Stefania στο YouTube.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ του Last Dance. Σκηνοθέτης όπως έχουμε ήδη πει είναι ο Κώστας Καρύδας:

Το βίντεο κλιπ

Το βίντεο κλιπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Παρά το γεγονός πως η πανδημία άλλαξε τις ζωές όλων μας, δεν συνεπάγεται το τέλος. Η ζωή συνεχίζεται και ο τελευταίος χορός δεν έχει έρθει ακόμα.

Το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει και μυθολογικά στοιχεία, καθώς μεταξύ άλλων διακρίνεται και η αναπαράσταση του Άτλαντα, ο οποίος στα χέρια του στηρίζει τη γη, καθώς και του μυθικού Πήγασου.

Πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική σκηνική παρουσίαση από την αντίστοιχη του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει γυρίσματα σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους, αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ.

Μεταξύ άλλων, τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών, στο ξενοδοχείο Hilton, ενώ τα εσωτερικά σε στούντιο.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisisntourlastdance
    Thisisntourlastdance says:

    Ειμαστε ηδη πολυ ψηλα και στο My eurovision scoreboard ακομα δε κυκλοφορησε!
    Οσοι εχετε παιδια μπειτε και δωστε δωδεκαρι στη Στεφανια μας, ας τη στηριξουμε οσο μπορουμε!

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Στο μεταξύ ακούγοντάς το αρκετές φορές, πεοσωπικά, θα διόρθωνα μόνο λίγο την δομή του. Θα μίκραινα τα κουπλέ και θα έκανα πιο δυνατή τη γέφυρα και το τελευταίο ρεφρέν, γιατί κόβεται πολύ απότομα. Κατά τ’άλλα είναι πολύ ωραίο το τραγούδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *