Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε το γύρισμα του live on tape | Με αισιοδοξία συνεχίζει η ελληνική αποστολή!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά το γύρισμα του live on tape video της συμμετοχής μας για την Eurovision 2021. Η Stefania αλλά και οι τέσσερις χορευτές που την συνοδεύουν επί σκηνής, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μετά από επικοινωνία μας με την ελληνική αποστολή, αυτό που μας διαμηνύθηκε είναι πως όλα πραγματοποιήθηκαν ακριβώς όπως τα σχεδίασε ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός. Όλοι έμειναν έκπληκτοι από την φωνητική απόδοση της Stefania, η οποία εντυπωσιάζει όχι μόνο με την γλυκύτητά της, αλλά και με την φωνή της. Μάλιστα τόσο οι διοργανωτές όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στάθηκαν στον επαγγελματισμό, στην αυτοπεποίθηση και στον δυναμισμό που δείχνει η Stefania στην σκηνή, κάτι πολύ σπάνιο για την ηλικία της.

Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, αυτό που παρουσίασέ η ελληνική αποστολή στο live on tape, δεν ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτό που θα δούμε στην σκηνή του Ahoy Arena.

Οι χορευτές που συνόδευσαν την Stefania στο γύρισμα του live on tape ήταν οι Νίκος Κουκάκης, Μάρκος Γιακουμόγλου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Κώστας Παυλόπουλος. Την χορογραφία και σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ στα φωνητικά ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη.

Την ελληνική αποστολή συνόδευε εκ μέρους της ΕΡΤ η Σοφία Δρανίδου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2021. Μαζί τους ήταν και ο συνθέτης του Last Dance, Δημήτρης Κοντόπουλος, αλλά και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager του εγχειρήματος. Κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε από την διευθύντρια της εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ, Δώρα Χειράκη, που είναι και η αρμόδια από πλευράς της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης για την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό.

Η Stefania τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στην Ολλανδία για τηλεοπτικές εμφανίσεις εκεί, αλλά και συνεντεύξεις στα media, στα οποία όπως και πέρσι έχει μεγάλη ζήτηση.

Μείνετε στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

25 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Andreas Eliades
    Andreas Eliades says:

    Εντάξει ρε παιδιά 18 είναι, δεν είναι 8, φτάνει αυτή η καραμέλα με τη ηλικία της, τέλος πάντων, καλή επιτυχία στο κορίτσι μας, σίγουρο τοπ10 φέτος.

    Απάντηση
  2. eurogreek
    eurogreek says:

    Αυτή η φρεσκάδα και η φωνάρα είμαι σίγουρος θα σαγηνεύσει τους πάντες και τον Μάιο. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση γιατί κάποιοι άλλοι ασχολούνται μόνο με άλλες χώρες…Νομίζω είναι αντιληπτό το τι γίνεται!

    Απάντηση
  3. Mανος
    Mανος says:

    Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!
    Χαίρομαι που όλα πήγαν εξαιρετικά και η Στεφανία έλαμψε και εντυπωσίασε πράγμα για το οποίο ήμουν σίγουρος εξαιτίας της επαγγελματικής ωριμότητας που διαθέτει και του ταλέντου της φυσικά
    Καλή επιτυχία στην συμμετοχή μας!!

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Θεωρώ ότι οποιαδήποτε διαφοροποίηση υπάρξει στις αποδόσεις των στοιχημάτων από δω και πέρα θα είναι τυχαίο γεγονός με βάση τυχαία πονταρίσματα από δω και από κει, με δεδομένο ότι ούτε πρόκειται να δημοσιευθούν τα live tapes ουτε προκειται να υπαρξουν παρτυ και live οπου θα ακουμε τις φωνητικες ικανοτητες του καθενος ερμηνευτη στο ζωντανο. Βασιμη θα ειναι μονο οποια διαφοροποιηση παρατηρηθει μετα την 1η προβα καθε χωρας τον Μαιο.

      Απάντηση
  4. David
    David says:

    Κάποια συμπεράσματα-πληροφοριες για το live on tape:
    – η Στεφάνια ήταν πολύ καλή φωνητικά (σε κάποια περάσματα μπορει όχι τελείως άψογη), αλλά απέδειξε ότι φωνητικά μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά!!
    – πρεπει να δουλευτεί αρκετά η επαφή της με την κάμερα, και να μη δείχνει τόσο πολύ αγχωμένη. Ηταμ σχετικά έντονο αυτό.Φαντάζομαι θα δουλευτεί αυτό μέχρι το Μάιο.
    – μπορω να ξαναπώ πλέον με απόλυτη βεβαιότητα ότι το στήσιμο ήταν ένα τυπικό στήσιμο με χορευτικό και δεν είναι αυτό που ετοιμάζεται για το Μάιο. Κηνισιολογικα ήταν το ίδιο, αλλά έλλειπε όλη η βασική ιδέα της σκηνικής παρουσίας που φιλοδοξεί να την κάνει ξεχωριστή!
    – παρα το ότι ήταν μια επιτυχημένη όντως εμφάνιση, ελπίζω να μη χρειαστούν τα live on tapes (πιστεύω θα αδικηθουν οι περισσότερες χώρες), γιατί το αποτέλεσμα υστερεί σε επίπεδο σκηνής, παραγωγής, τηλεοπτικών πλάνων, σκηνική παρουσίας, ακόμα και προβων-προετοιμασίας.

    Κρατάμε όμως στα πολύ θετικά, τη φωνητική σταθερότητα της Στεφανιας!!

    Απάντηση
    • Otis
      Otis says:

      Απο που ακριβως προκυπτουν αυτες οι πληροφοριες? κυριως για το φωνητικο κομμάτι διότι εγώ παντου βλέπω οτι ηταν αψογη και ότι ειπαν πως οι παραγωγοι εμειναν αναυδοι με την φωνη της και με το αποτελεσμα (ειδικα με βαση την ηλικια της). Εισαι ο πρωτος που διαβαζω σε ολα τα ποστ οτι φωνητικα δεν ηταν αψογη!

      Απάντηση
      • David
        David says:

        Νομίζω ότι αναφέρω το πόσο καλή ήταν φωνητικά και πόσο θετικά προσμετράται αυτό!! Το ότι στα περάσματα που έγιναν (τεχνικές πρόβες και live) μπορεί να ξέφυγαν λίγα πραγματάκια ή να μην έδινε πάντα το 100% για οικονομία φωνής, δεν το ανέφερα για να αφαιρέσω κάτι από το τελικό επιτυχημένο αποτέλεσμα.

        Επειδή κατανοώ ότι η ανωνυμία μου δημιουργεί όντως ερωτηματικά ως προς την εγγυρότητα των πληροφοριών, ο μόνος σκοπός μου είναι να μοιραστώ μαζί σας αυτά που πραγματικά ξέρω.Αν και δε νομίζω ότι έπεσα έξω για αυτά που έγραψα για το τραγούδι πριν την κυκλοφορία του.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Δεν κατηγορω εσενα φίλε μου. Απλα αναφέρω οτι οσο αφορα εμενα λεω αυτα που μπορω παντοτε να πω γτ απλουστατα τα γράφω επώνυμα. Σαφως κ γνωριζω πολλα περισσοτερα αρκετες φορες. Εξάλλου το οτι εγκρινουμε τα σχόλια σου σημαινει οτι συμφωνουμε πολλες φορες..αν οσα εγραφες δεν ευσταθούσαν δεν θα εγκρινονταν τα σχολια γτ δεν θα θελαμε να παραπληροφορειται το κοινο μας…

          Απάντηση
        • Greco London
          Greco London says:

          Όταν λέμε πως ξέφυγαν πράγματα σε κάποιο τραγουδιστή συνήθως αναφερόμαστε πως είτε δε βγήκαν κάποιες απο τις ψηλές η’ πως ήταν φάλτσα. Πάντως για καλό δε το λέμε και όσον αφορά τα της οικονομίας φωνής η’ τις λαρρυγιτιδες που πιάνουν κάποιους ξαφνικά πάλι καλά δε τα λες. Αυτό που ευγενικά σου λέει ο Γιάννης Αργυρίου είναι πως αφού αυτα που λες στέκουν βγες με το ονοματάκι σου και πες τα και αφού τσεκαριστούνε να συμφωνήσουμε πως έτσι ήταν και ίσως ήταν μια κακιά στιγμή της Στεφανίας. Αλλιώς ο τρόπος που πέταξες σπόντα για τη φωνή της σε κάποια σημεία ανησύχησε όλλους τους φαν αν και ίσως να είχες άλλη πρόθεση..

          Απάντηση
          • David
            David says:

            Αυτό που είπα είναι ότι ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ φωνητικά, και ότι αυτή την απόδοση την κρατάμε στα ΘΕΤΙΚΑ της όλης εμφάνισης! Κράτησα αποστάσεις από το “άψογη”, γιατί όντως σε κάποια περάσματα κάποιες ψιλές νότες είτε παρακάμθηκαν, είτε δεν ήταν τέλειες, χωρίς αυτό να επαρκεί για να μειώσει το συνολικό θετικό φωνητικό αποτέλεσμα!

            Σχετικά για την ανωνυμία και εν συντομία (επειδή δε θεωρώ σωστό κάτω από ένα άρθρο να γίνονται διάλογοι επί προσωπικού, που αρχίζουν να ξεφεύγουν από τη θεματολογία του άρθρου), επειδή συνήθως ρωτάτε για πράγματα που δεν επιτρέπεται να αποκαλυφθούν (τραγούδι, live on tape, σκηνική παρουσία), επέλεξα να βοηθήσω στο κομμάτι αυτό σεβόμενος την αγωνία σας αλλά και το απόρρητο. Η ανωνυμία έχει να κάνει με το να προφυλλάξω τις πηγές μου. Τι “απεριτίφ” να δώσω, αν μετά πρέπει να εξηγήσω πως το έμαθα;

    • Greco London
      Greco London says:

      Σημασία έχει πως φωνητικά ήταν άψογη σε ένα δύσκολο κομμάτι φωνητικά που έχει απαιτήσεις τα της κάμερας θα τα βρουν. Ε καλά ρε παιδιά και η Παπαριζου όταν πήγε στα 19 με το Die for you ήταν παγωμένη επι σκηνής και είχε φοβισμένο βλέμμα. Πιστεύω και ελπίζω όλα αυτα να τα φτιάξουν. Έχει εμπειρία σε σκηνές η Στεφανια μας.. Απλά στα 3 λεπτά η κάθε κίνηση βλέμμα και σε πια κάμερα κοιτάς παίζει ρόλο καλά όλα αυτα θα διορθωθούν στις πρόβες..
      Καμία κουβέντα για το πως θα παρουσιαστεί το κομμάτι μας απο Φωκα. Φέτος πολύ μούγκα σε αυτό το κομμάτι ρε παιδιά. Δώστε μας και κάτι.. Έτσι ένα μικρό απεριτίφ..

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι να μην χρειαστούν τα LOT γιατί όπως γράφεται και πιο πάνω εμείς και άλλες χώρες που η αρχική μας ιδέα ήταν κάτι μεγαλύτερο “θα έχουμε πρόβλημα” και κάπως θα αδικήθουμε σε σχέση με μια μπαλάντα ή μια άλλη συμμετοχη που θα στήσει κάτι πιο απλό. Θετικό ότι η Στεφανία απέδωσε πολύ καλά φωνητικά, και υπάρχει άπλετος χρόνος να βελτιώσει ότι χρειάζεται (ακόμα και την εξοικείωση με το φακό, σε 2 μήνες άνετα δουλεύει).
    Το μόνο που εύχομαι είναι να βρεθούμε στο Ρότερνταμ γιατί ένα πιο απλό και πρόχειρο σχετικά LOT θα μας κοστίσει, και σε εμάς και σε αλλες συμμετοχες φυσικά.
    Επίσης,νομίζω ότι η “αρχική ιδέα” και το stagingσρο Ρότερνταμ κρατάται σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τις πρόβες, μακάρι να’ναι κάτι όντως εντυπωσιακό (πχ Ουκρανία 2008 Ρωσία 2016 Μολδαβία 2018) και όχι κάτι πιο απλό (πχ Ελλάδα 2017/ Αζερμπαϊτζάν 2018).

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Δεν ξέρω αν ειναι επτασφράγιστο μυστικό ότι το εύρημα της σκηνικής μας παρουσίας είναι ένα φόρεμα που ακτινοβολεί όπως της Dotter στο Bulletproof περσι οταν πεφτουν πανω οι προβολεις (και σε μικροτερο βαθμο οπως εκανε ο Φωκας στον Εθνικο τελικο περσι της Μολδαβιας με το Prison, οπου η Ναταλια κρατουσε ενα μικρο αντικειμενο που ακτινοβολουσε με ενα παρομοιο ομοιο εφε.). Αυτο ακουγεται παντως, ελπιζω να μην ειναι αυτο γιατι ειναι κατι που εχει ξαναγινει και ο κοσμος το εχει συνδεσει με την Dotter και θα λενε οτι αντιγραφουμε…

      Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Γιάννη, επειδή ακούγονται πολλά από πολλούς, αν μπορείς και θέλεις δώσε κάποιες διευκρινίσεις, και σχετικά με το τι χρειάζεται να δουλευτεί από την Στεφανία (διάβασα ήταν καλή φωνητικά αλλά όχι τόσο άνετη στον φακό) και στο αν η σκηνική παρουσία είναι μεταξύ των καλύτερων project του Φωκά για την eurovision,αν είναι δηλαδή κάτι εντυπωσιακό, χωρίς πολλές λεπτομέρειες αφού είναι κατανοητό ότι δεν μπορείτε να πείτε πολλά. Απλώς αν δοθούν κάποιες διευκρινίσεις από εσάς που έχετε μια συνολική εικόνα θα ήταν χρήσιμο για την αποφυγή παρερμηνειών σχετικά με το staging και τι χρειάζεται να βελτιωθεί από πλευράς Στεφανίας.

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Εγω αναφέρω μονο αυτα που γνωρίζω κ αυτά που μπορώ να πω γτ όσα λέω τα λέω με το ονομα μου κ μπορω να εγγυηθω για αυτα.

          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Κατανοώ. Εξάλλου προσωπικά σε αυτά στηρίζομαι, γιατί αποδεικνύεται διαρκώς ότι τα όσα γράφετε είναι έγκυρα. Τουλάχιστον, μέχρι να δούμε όλοι τη σκηνική μας παρουσία, βασιζομαι σε μεγάλο ποσοστό σε όσα γράφετε εσείς στο δικό σας site. Η εγκυρότητα στη δουλειά σας εξάλλου φαίνεται εκ των αποτελεσμάτων.
            ΥΓ: η μόνη φορά που “απογοητεύτηκα” ήταν όταν ακούσαμε την συμμετοχή της Μολδαβίας-το είχα δηλώσει εξάλλου- αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *