Ελλάδα: Πάνω από 80 χώρες παρακολούθησαν το “Last Dance” | Ξεπέρασε τις 100.000 προβολές!

Μέσω του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, η ΕΡΤ έκανε γνωστό πως μόλις ένα 24ωρο μετά την επίσημη πρώτη της φετινής μας συμμετοχής, “Last Dance“, χρήστες από τουλάχιστον 80 χώρες συντονίστηκαν στο ERTflix προκείμένου να ακούσουν το τραγούδι.

Το “Last Dance” ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις 100.000 προβολές ενώ οι χώρες στις οποίες προβλήθηκε περισσότερο ήταν η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρώπη και οι Καναδάς, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Παναμάς και Εκουαδόρ από τον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο video που ακολουθεί:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Δε ξέρω πόσο μετράει αλλά η Ελλάδα δε σημείωσε ιδιαίτερη άνοδο στα στοιχήματα. Ξέρω ότι είναι νωρίς και ότι δεν πρέπει να κρίνω από αυτα, αλλά το ότι πέφτει με ενοχλεί λίγο. Το Αζερμπαϊτζάν από ένα μικρό teaser ανέβηκε 2 θέσεις.

    Απάντηση
  2. Pavlos
    Pavlos says:

    Καλησπέρα. Αρχικά να σας πω ότι ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας πρόσφατα και είστε καταπληκτικοί. Ενημερώνονται μόνο από εσας. Ήθελα απλά να ρωτήσω τι συμβαίνει με τον ογκαε; Γιατί τέτοια αγάπη με την Κύπρο και με εμάς τίποτα; Δεν λέω είμαι ωραίο το El Diablo, αλλά και στην ομάδα τους στο Facebook ενώ στην Κύπρο μόνο στέψη νικητή που δεν έκαναν με το δικό μας τραγούδι μια βουβαμαρα ή αρνητική κριτική. Ελπίζω όπως μας λέτε η ελληνική αποστολή να τους διαψεύσει τον Μάιο.

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Παιδια λεμε για τα στοιχηματα κλπ κλπ..ειναι οντως αδικο…ΑΛΛΑ δεν πανε να λενε ο,τι θελουνε και να μας ριχνουν….εγω ιδιαιτερα φαν του κοντοπουλου δεν ειμαι…βεβαια εδω εχουμε και arcade ετσι…..αλλα το τραγουδι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ..ποιοτικο…εθιστικο και χωρις να το καταλαβεις αρχιζεις και λικνιζεσαι….μια καλη χορογραφια θελει κι θα απογειωθει…το τραγουδι ειναι τελειο…και δεν ειμαι και ιδιαιτερα φαν της ντριμ τιμ αλλα η αληθεια να λεγεται…εγω το ακου στο replay συνεχεια…..ειναι παρα πολυ ωραιο…και αυτοι που λενε δεν εχει κατι το ιδιαιτερο……δεν καταλαβα ρε παιδια..πρεπει να εχει κλαρινα το τραγουδι απαραιτητα????Εγω το εχω λατρεψει κι ας λενε ο,τι θελουν τα στοιχηματα,φοβερη δουλεια και μπραβο τους οπως επισης μπραβο και στο σαιτ σας παιδια για την δουλεια σας!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *