Ελλάδα: Πώς υποδέχθηκαν οι ξένοι bloggers το “Last Dance”; (Video)

Ένα 24ωρο μετά την κυκλοφορία του “Last Dance” στο YouTube, οι Eurofans ανα τον κόσμο έσπευσαν να “αντιδράσουν” στην ελληνική συμμετοχή.

Η υποδοχή της φετινής μας συμμετοχής ήταν κάτι παραπάνω από θετική καθώς τόσο το τραγούδι όσο και το videoclip επαινέθηκαν στο έπακρο.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στιγμιότυπα και σας τα παρουσιάζουμε συνοπτικά στο video που ακολουθεί:

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. QWEAIZ`1
    QWEAIZ`1 says:

    Εγώ εν τω μεταξύ να πω ότι οι Έλληνες στα σχόλια είναι πάλι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Πραγματικά, dislike σε όσα βίντεο έχουν την Ελλάδα χαμηλά, σε όποιον δεν λατρεύει το τραγπυδι κλπ. Γλυκόλογα σε όποιον του αρέσει. Τραγικοί όλοι.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    ένας σύντομος απολογισμός το πρώτο 24ωρο.
    170.000 προβολές σε 24ώρες (λογικά δε θα έχει μπει τάσεις για τον ίδιο λόγο με πέρσι)
    13.000+ likes/ 400 dislikes
    Σχεδόν σε όλα τα top φιγουράρει στην 15άδα, σε αρκετά στην 10άδα και στην 5άδα, ενώ έχω δει το πολύ 4-5 βίντεο που την έχουν χαμηλότερα απο την 20η θέση
    τα reaction videos είναι από θετικά ως πολύ θετικά(νομίζω δεν έχω δει καν κάποιο πολύ αρνητικό). Και χαρακτηριστικό είναι ότι όταν μπαίνει το ρεφρέν οι περισσότεροι κουνάνε ρυθμικά το κεφάλι ή ξεβιδώνονται ειδικά προς το τέλος του κομματιού.
    τα σχόλια που συγκεντρώνει είναι στην συντριπτική πλειοψηφία θετικά και τα περισσότερα αρνητικά είναι(κλασσικά)από Έλληνες
    Είναι σταθερά στη 10η θέση του eurovision my scoreboard,θετικό νομίζω μιας και έχει βγει μόνο λίγες ώρες.
    Στα στοιχήματα είναι σταθερά στην 14η θέση με μικρές ανοδικές τάσεις, αν και είναι πολύ νωρίς για αυτά, οι πρόβες θα δείξουν.
    Γενικά, είχε αρκετά καλή υποδοχή, καλύτερη από το περσινό! Μακάρι αυτό να συνοδευτεί με μια καλή ερμηνεία και καλή δυνατή σκηνική παρουσία που θα μας βάλουν(επιτέλους μετά από χρόνια)στην 10άδα ή και ψηλότερα….
    Το μόνο που δε ξέρω είναι τι κάνει στο spotify και στο itunes, έχετε κάποιο στοιχείο από εκεί να δούμε τι υποδοχή υπήρξε και σε αυτές τις πλατφόρμες;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *