Ελλάδα: Στην ολλανδική τηλεόραση η Stefania για την προώθηση του Last Dance!

Στην δημοφιλή εκπομπή BEAU του ολλανδικού καναλιού RTL, βρέθηκε η Stefania για την προώθηση της ελληνικής συμμετοχής στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Beau van Erven Dorens, βρέθηκε επίσης καλεσμένος ο Wouter Hardy, συνθέτης της φετινής συμμετοχής της Ελβετίας, αλλά και ένας εκ των δημιουργών του Arcade του Duncan Laurence, όπως και ο Carlo Boszhard, eurovision expert της Ολλανδίας.

Όλοι στο πάνελ αναφέρθηκαν με πολύ θερμά σχόλια για το Last Dance, ενώ η Stefania εξήγησε για μία ακόμα φορά πως προσέγγισε τον Δημήτρη Κοντόπουλο και ποιο το νόημα των στίχων της συμμετοχής μας.

Ο Carlo Boszhard προέβλεψε ότι η Ελλάδα αυτή τη χρονιά έχει όλα τα φόντα να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι στο οποίο συμφώνησε και το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής.

Η Stefania θα παραμείνει στην Ολλανδία τις επόμενες ημέρες, όπου θα έχει και άλλες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και media της χώρας!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελπίζω ότι η διοργανώτρια χώρα θα μας δώσει μια πολύ καλή σειρά εμφάνισης στον τελικό, ειδικά αν κληρωθούμε στο β μισό και γιατί όχι να εμφανιστούμε και τελευταίοι-τύπου last dance-last song. Επίσης θεωρώ ότι η Ολλανδία θα μας τιμήσει με κάτι καλό(ακόμα και 24άρι).
    Η φετινή μας συμμετοχή όντως έχει όλα τα φόντα να πάει καλά, ή ακόμα και εξαιρετικά καλά μιας και η Στεφανία όπως μας είπατε ήταν εξαιρετική φωνητικά στη Σόφια και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, το τραγούδι είναι πολύ καλό και πιασάρικο, και θεωρώ ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό και στο televoting και στις επιτροπές και φυσικά η ίδια είναι πανέμορφη, καλή performer και γλυκύτατη! Το μόνο που μένει να δούμε είναι το staging, ή έστω να μάθουμε κάτι για αυτό….
    Καλή επιτυχία θα ευχηθώ για ακόμα μια φορά!!

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Προσωπικά θεωρώ ότι το Βέλγιο οριακά δεν θα τα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό(λόγω televoting) παρόλο που μου αρέσει το κομμάτι. Αν προκριθεί, τουλάχιστον στο televoting δεν νομίζω να πάρει το ολλανδικό 12αρι. Ακόμα και 18/24 βαθμούς να μας δώσει η Ολλανδία, που ελάχιστες φορές μας δίνει κάτι,θα ειναι πολύ καλά!!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *