Ελλάδα: Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού το Last Dance!

Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η φετινή ελληνική συμμετοχή. Το Last Dance που μέσα τέσσερις ημέρες έχει σημειώσει πάνω από 500.000 προβολές στο κανάλι της Stefania, βρίσκεται πλέον μαζί με τις υπόλοιπες συμμετοχές της Eurovision 2021, στο κανάλι της EBU.

Σκηνοθέτης όπως έχουμε ήδη πει είναι ο Κώστας Καρύδας.

Το βίντεο κλιπ

Το βίντεο κλιπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Παρά το γεγονός πως η πανδημία άλλαξε τις ζωές όλων μας, δεν συνεπάγεται το τέλος. Η ζωή συνεχίζεται και ο τελευταίος χορός δεν έχει έρθει ακόμα.

Το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει και μυθολογικά στοιχεία, καθώς μεταξύ άλλων διακρίνεται και η αναπαράσταση του Άτλαντα, ο οποίος στα χέρια του στηρίζει τη γη, καθώς και του μυθικού Πήγασου.

Πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική σκηνική παρουσίαση από την αντίστοιχη του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει γυρίσματα σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους, αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ.

Μεταξύ άλλων, τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών, στο ξενοδοχείο Hilton, ενώ τα εσωτερικά σε στούντιο.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω είναι από τα ελάχιστα τραγούδια φέτος που μου έμειναν από το πρώτο άκουσμα και με 2-3 επιπλέον σχεδόν είχα εθιστεί.
    Λίγο η φωνή της, λίγο οι πολύ όμορφες εναλλαγές στη μελωδία, και η μελωδικότητα, λίγο το retro, τα 80s vibes με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση, δε θέλει και πολύ να σου μείνει… Με μια δυναμική/εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και καλή ερμηνεία δε βρίσκω το λόγο να μην πάει καλά τόσο σε κοινό όσο και σε επιτροπές… Η εκτός και αν παίξουν άλλοι παράγοντες τον ρόλο τους, εύχομαι όχι… Καλή επιτυχία!(ξανά και ξανά)

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Γιατί η Ελλάδα έχει απογοητεύσει 8 συναπτά έτη… συν η οικονομική δυσχέρεια μας σιγά μην ποντάρει κάποιος για πιθανή νίκη της χώρας μας.(ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε πως θα αντιμετώπιζαν οι στοιχηματικες αυτό το τραγούδι αν το έστελνε η Σουηδία)
      Όλα μετά τις πρόβες θα κριθούν, βλ. Κύπρο 2018 και Ελλάδα/Βέλγιο την ίδια χρονιά…
      Προσωπικά προτιμώ να πηγαίνουμε μέτρια ως κακά στα στοιχήματα κι να κάνουμε την έκπληξη στο διαγωνισμό (όπως κάναμε το 2011,2013) παρά το αντίθετο (2018,2019)
      Τώρα η Στεφανία καλείται να το ερμηνεύσει όσο καλύτερα γίνεται και Φωκάς να το απογειώσει σκηνικά. Αν γίνουν αυτά σε συνδυασμό με το “last Dance” που είναι ένα τραγούδι με καλές προοπτικές,σε μια μέτρια χρονιά, θα πάμε καλά, ως πολύ καλά, αλλιώς…
      Ας κάνουμε υπομονή και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι εντυπωσιακό!!

      Απάντηση
  2. Mary
    Mary says:

    Τα σχόλια είναι ήδη κατα 95% διθυραμβικά απο τους ξενους κάτω απο το βιντεο στο yutube…..δεν καταλαβαινω γιατι οι Ελληνες ξινιζουν τοσο πολυ…..το τραγουδι εχει μεγαλη απηχηση στους φαν και φαινεται να το εχουν στο top 5 τους…..

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Θα συμφωνήσω αλλά παρόλα αυτά βλέπουμε συνεχώς πτώση. Αν όντως το τραγούδι αρέσει που οφείλεται η πτώση; Επίσης σε ένα poll των wiwibloggs η Ελλάδα είναι πρώτη. Τι πάει λάθος;

      Απάντηση
      • Stavros
        Stavros says:

        Γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες νικης των πρωτων(πχ η ελβετια πια εχει 19% οποτε αναγκαστικα απο κάπου πρεπει να “τραβηξει”. Γενικα δεν αξιζει φετος να ασχοληθεις με στοιχηματα, εδω η Νορβηγία και η ρωσσια ειναι πανω απο μας χαχαχα

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *