Ελλάδα: Το σχόλιο γεμάτο νόημα του Φωκά Ευαγγελινού!

Λίγο μετά την αποκάλυψη του βίντεοκλιπ της συμμετοχής μας για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ένα σχόλιο γεμάτο νόημα για την σκηνική εμφάνιση που θα δούμε από την Stefania στην Ahoy Arena τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Φως..φως..φως..Last Dance καλή μας επιτυχία!

 

Σας υπενθυμίζουμε, ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε αναφέρει το στοιχείο του φωτός και σε παλαιότερη δημοσίευση του, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής μας. Εξάλλου, το φως παίζει σημαίνοντα ρόλο και στο βιντεοκλίπ.

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι» το μήνυμα του video clip Τo video clip του «Last dance», επιχειρεί κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Να σχολιάσει μ’ έναν παραμυθένιο τρόπο όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και τις χειρότερες δυσκολίες στη ζωή, πάντα μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα. «Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα μ’ έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή». Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμη και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Η Stefania πραγματοποιεί ήδη πρόβες, με τους τέσσερις χορευτές που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή, πάνω στην εμφάνιση που έχει σχεδιάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη για τις ζωντανές εμφανίσεις του Μαίου στο Ρότερνταμ.

Πάντως ό,τι και αν έχει σκεφθεί ο πάντα δημιουργικός Φωκάς Ευαγγελινός, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Νίκος
    Νίκος says:

    Εχω την αίσθηση ότι η σκηνη παρουσία θα έχει κάποια στοιχεία του bulletproof όπως φάνηκε στο τελευταίο λεπτό με την ανάκλαση των ακτινων φωτός πάνω της. Θα έχει κάτι τέτοιο ?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *