Ελλάδα: Το “Last Dance” κυκλοφόρησε στο Apple Music | Ακούστε το!

Πριν λίγο το preview του Last Dance κυκλοφόρησε στην Apple Music. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Το βιντεοκλίπ θα δοθεί στην δημοσιότητα το απόγευμα στις 17.00 μέσα από το ERTflix όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και εκεί θα γίνουν όλα τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού!

Μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα ΕΔΩ

Το τραγούδι κυκλοφορεί στις 12 Μαρτίου στην Apple Music, αλλά μπορείτε να το αγοράσετε από τώρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή συμμετοχή στην Eurovision 2021!

25 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisisntourlastdance
    Thisisntourlastdance says:

    Τι κομματαρα ειναι αυτη;;;
    Μπραβο!! Πολυ μοντερνο και τρομερη παραγωγη! Για μενα ειναι τοπ 10 material με ανεση!

    Απάντηση
  2. Mary
    Mary says:

    Ακούγεται παααρα πολύ ωραίο ♥️ Σύγχρονο,μοντέρνο και με λίγο 80’s και με πολύ καλή παραγωγή,φρέσκο,ρυθμικό,όλο ζωντάνια.Κατι μου λέει ότι αύριο θα ανέβουμε θέσεις στα στοιχήματα! Υπάρχει κάπου αυτή τη στιγμή να το ακούσουμε ολόκληρο?? Είναι τέλειο!!!!!

    Απάντηση
  3. Stefania Ftw
    Stefania Ftw says:

    Πολύ Καλό! 80’s vibes με όμορφες εναλλαγές όπως είχατε πει. Από τις καλύτερες δουλειές του Κοντόπουλου θα έλεγα , ίσως το πιο σύγχρονο. Επιτέλους ένα καλό τραγούδι. Μπράβο στην σε όλη την ομάδα.

    Απάντηση
  4. Otis
    Otis says:

    Απο τα πιο catchy refrain του κοντοπουλου. Ειναι τερμα εθιστικο.. το εχω ακουσει 15 φορες ηδη… τα στοιχηματα θα ανεβουν να στε σιγουροι… ηδη βλεπω μια ελαφρυα κινηση στα 2 που ειναι αμεσα στοιχηματα ….!!! δε το περιμενα … ειναι πολυ εντονα απολαυστικο!! Μπραβοοοοοο

    Απάντηση
  5. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Αυτό που δεν σας συγχωρώ είναι που είχατε πει ότι δεν φέρνει στο hero της Raylee. Φέρνει αρκετά. Αλλά δεν με πειράζει καθόλου, γιατί είναι το μοναδικό που ακούω που και που ακόμα από Νορβηγία. Το περιμένουμε με ανυπομονησία ολόκληρο, μαζί με το βίντεο κλιπ.

    Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Γιαννη,ισχυει πραγματι αυτο για την γεφυρα?Εννοω οτι δηλαδη αφου μας εχει ηδη αρεσει πολυ,θα διπλασιαστει ο ενθουσιασμος???Οντως απογειωνεται κι αλλο?Εγω παντως αυτο αν στηθει καλα το βλεπω για πενταδα μη σου πω τριαδα!!Ειχατε δικιο,ενα εξαιρετικο τραγουδι!

        Απάντηση
  6. Christos
    Christos says:

    Μπράβο ρε παιδιά!!! Ότι μας είπατε στο τελευταίο σας άρθρο, ήταν to the point! Εξαιρετικό τραγούδι έχουμε, επιτελουςςςς!!! Ανυπομονώ και για το συνολικό αποτέλεσμα!!! Ανεβαινουμε στα στοιχήματα και ελπίζω αύριο να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά!! Να το ζήσουμε επιτέλους κ εμείς αυτό!!

    Απάντηση
  7. Epiteloustop10
    Epiteloustop10 says:

    Ναι επιτέλους πάμε για τοπ10. Ωραία μελωδία, όμορφοι στίχοι, πολύ καλή παραγωγή και ένα πλάσμα φοβερό… Στεφανια κάνε μας περήφανους κ εσείς παιδιά συνεχίστε έτσι!

    Απάντηση
  8. tbww
    tbww says:

    Στα στοιχήματα μετά την κυκλοφορία του αποσπάσματος αυτου η Ελλάδα έχει ιδιαίτερα ανοδικές τάσεις!
    Η πρωτη αντίδραση είναι εξαιρετικη!!

    Απάντηση
  9. Stavros
    Stavros says:

    Καταπληκτικό. Φετος κραταγα χαμηλα τον πηχη αλλα πλεον ειμαι σιγουρος. Το τραγουδι ειναι τερμα εθιστικο και το ρεφρεν σου μενει με την πρωτη. Περιμενω να δω και το υπολοιπο αυριο, μεχρι στιγμης ειναι μεσα στα 3 αγαπημενα μου. Παμε Στεφανια, Παμε Ελλαδα!

    Απάντηση
  10. Dino
    Dino says:

    Ωραία τα 80s vibes, θυμίζει λίγο Physical της Dua Lipa. Αλλά θετικό είναι γιατί και το retro theme ακούστηκε πολύ τελευταία.
    Λίγο απογοητευμένος με το ρεφραίν να περιέχει μία λέξη, γιατί μπορεί να καταντήσει κουραστικό με το last dance last dance last dance… Τουλάχιστον είναι καλύτερο από το superg!rl.
    Φυσικά και όλα θα κριθούν από τη σκηνική παρουσία. Προφανώς δε πρόκειται να δούμε δύσκολη χορογραφία από τη Stefania, όμως ελπίζω να στήσουν κάτι εντυπωσιακό. Καλή επιτυχία

    Απάντηση
  11. Maria
    Maria says:

    Είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει βγει μέχρι στιγμής και δεν το λέω επειδή είναι το δικό μας. Αν η Στεφανία και ο Φωκάς μας παρουσίασαν κάτι δυνατό επί σκηνής τότε πάμε κατευθείαν για δεκάδα.

    Απάντηση
  12. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το πολύ θετικό ότι το ρεφρέν σου μένει με την πρώτη ακρόαση…. Κάτι που προσωπικά δεν μου συνέβη με κανένα άλλο κομμάτι…
    Το ότι ουσιαστικά περιέχει μια λέξη προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου! Λίγα παραδείγματα, ” ah yeaah yeah yeah FUEGO” ” she got me dirty dancing dirty dancing” “soldi soldi clap-clap”.
    Οι εναλλαγές από αυτό που άκουσα φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες. Νομίζω είναι ίσως από τα λίγα κομμάτια φέτος που είναι και σύγχρονο και ενδιαφέρον και ραδιόφωνικο… Με μια καλή σκηνική παρουσία και ερμηνεία δεν βρίσκω το λόγο να μην πάει καλά ως πολύ καλά δεδομένου και του χαμηλού φετινού επιπέδου. Αν ήταν συμμετοχη της Σουηδίας βέβαια τώρα θα μιλάγαμε για τριάδα.
    Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ σαν πρώτο άκουσμα, ανυπομονώ να το ακούσουμε ολόκληρο με το βίντεο κλιπ! Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

    Απάντηση
  13. EscGR
    EscGR says:

    Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους το κράζουν..Δηλαδή τι τραγούδι περίμεναν να ακούσουν για να ικανοποιημένοι….Για σας παρακαλώ πολύ.

    Απάντηση
  14. Eurofan
    Eurofan says:

    Πραγματικά είναι πολύ καλό μου αρέσει! Αλλά για κάποιο λόγο στα ξένα τοπ δεν βλέπω πολύ ενθουσιασμό για το μικρό απόσπασμα που κυκλοφόρησε

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Σε όσα έχω δει, την έχουν βάλει σε υψηλές θέσεις (αν και δεν έχουν βγει και πολλά). Εμένα το τραγούδι μου αρέσει φοβερά είναι catchy Και τα σχόλια από ξένους είναι πολύ θετικά! Άντε καλή μας επιτυχία!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *