Ελλάδα: H Stefania και οι χορευτές της, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση!

Μετά την αποκλειστική πρεμιέρα στο ERTFLIX του «Last Dance», με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή Eurovision, σειρά για την «επίσημη πρώτη» της είχε η ομάδα των χορευτών που θα συνοδεύσει τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) στη σκηνή της Ahoy Arena στο Ρότερνταμ.

 

Οι τέσσερις χορευτές, σε ένα διάλειμμα από τις εντατικές πρόβες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκαναν την έκπληξη κι εμφανίστηκαν μαζί με τη 18χρονη Stefania, στην εκπομπή «φλΕΡΤ». Ο Νίκος Κουκάκης, ο Κώστας Παυλόπουλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μάρκος Γιακουμόγλου μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια για την Stefania.
Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Κουκάκης είπε για εκείνη ότι είναι ένα «εργατικό κορίτσι, που δουλεύει σκληρά». Στην ερώτηση αν η ομάδα μπορεί να δώσει ένα πρώτο στοιχείο για το τι να περιμένουμε στο Ρότερνταμ, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε ότι «θα είναι σίγουρα κάτι πολύ δυναμικό, ελπίζουμε ξεσηκωτικό, θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη», ενώ ο Μάρκος Γιακουμόγλου υποσχέθηκε όλοι «θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα είμαστε οι καλύτεροι!». «Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τίποτα, θα τα δείτε όλα εκεί!» πρόσθεσε ο Κώστας Παυλόπουλος, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στο Ρότερνταμ.

 

H Stefania από την πλευρά της δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή του «Last Dance», κλείνοντας με το μήνυμα που περνάει το τραγούδι: «Όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούριο ξεκινά… Ποτέ δεν είναι ο “Tελευταίος χορός”».
Δείτε την συνέντευξη παρακάτω:
4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. David
    David says:

    Ελπίζουμε όντως το τελικό αποτέλεσμα της σκηνικής παρουσίας να είναι αντάξιο του τραγουδιού και να βγει μια πολύ δυνατή εικόνα!!

    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη γνώμη που έχουν εκφράσει οι συντάκτες του site (σημειωτέον κάνετε εξαιρετική δουλειά-μπράβο σας!!): Ετοιμάζεται κάτι πολύ δυνατό και φιλόδοξο…σε τέτοιο βαθμό φιλόδοξο που πρέπει να διασφαλιστεί πως θα μπορέσει να υποστηριχτεί 100% πάνω στη σκηνή του διαγωνισμού. Καταλαβαίνετε οτι δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι άλλο προς το παρόν, αλλά τα πλάνα είναι όντως μεγάλα!!!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Μπράβο στην ομάδα! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχουν στο μυαλό τους με τον καλύτερο τρόπο. Η θέληση τους και μόνο φτάνει!

      Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Προφανώς έχεις γνώση για το τι περίπου θα ετοιμάσει ο Φωκάς, για να μιλάς με τέτοια σιγουριά.
      Είχα διαβάσει και σχόλια σου σχετικά με το τραγούδι και έπεσες μέσα σε αυτά που είπες. Όποια στιγμή θες πες μας και κάποιο στοιχείο που γνωρίζεις σχετικά με την παρουσίαση.

      Μακάρι να πάνε όλα καλά και να απολαύσουμε την συμμετοχή μας!

      Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Ερωτημα; Αυτό το βίντεο έγινε υποτίθεται live σήμερα? Γιατί η Στεφανια φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα που φορούσε στον ιππικό όμιλο πριν βδομάδες όταν γύριζαν το βίντεο κλιπ το μαύρο παλτό και το κίτρινο απο μέσα. Ρωτάω μήπως έχει σχέση το outfit με κάποιο τροπο με το τι θα δούμε επι σκηνής για αυτό?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *