Ηνωμένο Βασίλειο: Με το Embers ο James Newman στο Ρότερνταμ!

Στις 19 Φεβρουαρίου και μετά από μήνες σιωπής το BBC ανακοίνωσε πως ο James Newman θα έχει μία ευκαιρία ακόμα, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο φετινό Διαγωνισμό.

Πριν από λίγο αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού που είναι Embers! Ο James Newman μας προϊδέασε για ένα χορευτικό τραγούδι, σε uptempo ρυθμούς.

Αύριο το πρωί και μέσω του BBC Radio 2 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί ο 35χρονος ερμηνευτής στη Eurovision 2021.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ken Bruce, η οποία βρίσκεται στα ερτζιανά κάθε πρωί μεταξύ 10:30-13:00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου). Αυτό σημαίνει πως το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει γνωστή στη χώρα μας η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέχρι να ακούσουμε το τραγούδι που ετοίμασε για την Eurovision 2021 o James Newman, ας ακούσουμε την περσινή του συμμετοχή για μία ακόμα φορά:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *