Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2021

Σήμερα το πρωί, η δικιά μας number one Έλενα Παπαρίζου έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

Το θέμα της συνέντευξης δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από την ανακοίνωση πως η Έλενα θα ερμηνεύσει για άλλη μία φορά το My Number One στο μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 στο Ρόττερνταμ των Κάτω Χωρών.

Η Έλενα δε έκρυψε τη στενοχώρια της για την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού καθώς και ότι ,παρά το αφιέρωμα της Ολλανδικής τηλεόρασης στον ακυροθέντα διαγωνισμό, κανείς δεν κατάλαβε πέρσι τη Eurovision. Το project του interval act ονομάζεται Rock The Roof  και εκτός από την Έλενα θα περιλαμβάνει και άλλους νικητές όπως τη Lenny Kuhr, την Getty Kaspers των Teach-In, τη Sandra Kim, τους, Lordi και τον Måns Zelmerlöw.

Επίσης δήλωσε πως εννοείται έπρεπε να πει το ΝΑΙ καθώς ένιωσε την αποχή της Eurovision αυτόν τον ένα χρόνο. Ακόμα σχολιάστηκε η μελλοντική εξέλιξη του θεσμού, καθώς αυτός επεκτένεται και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, με την Έλενα να αναφέρεται σε Σουηδικά δημοσιεύματα που θέλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να λαμβάνουν μέρος από του χρόνου. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα καθώς βρίσκεται στα σκαριά η προετοιμασία του American Song Contest, όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλαιότερά μας άρθρα.

Δεν μπορούσε να μη σχολιάσει τη φετινή μας εκπρόσωπο, τη Στεφανία, της οποίας το τραγούδι της αρέσει πολύ, αλλά και ότι τη βρίσκει πολύ γλυκιά και ταλαντούχα ενώ τη θαυμάζει για όλα όσα κάνει παρά το νεαρό της ηλικίας της. Τέλος αναφέρθηκε ότι στη συνάντηση που είχε με τη φετινή μας εκπρόσωπο, ήταν παρών και ο  Φωκάς Ευαγγελινός με τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει πρόβες για την εμφάνιση της Έλενας στον τελικό της φετινής διοργάνωσης, κάτι που επιβεβαιώνει και το σχετικό μας ρεπορτάζ μερικές μέρες νωρίτερα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *