Ισλανδία: Ακούστε το “10 Years” του Daði Freyr για τη Eurovision 2021!

Ένα από τα μεγάλα φαβορί της ακυρωθείσας Eurovision 2020, η Ισλανδία με τους Daði Freyr & Gagnamagnið, επιστρέφει στον διαγωνισμό με έναν και μόνο στόχο: την παρθενική της νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το “Think About Things” θέλουν να κερδίσουν τις καρδιές των Ευρωπαίων και να φέρουν στη χώρα τους αυτό που – ενδεχομένως – τους στέρησε η έξαρση του Covid-19.

Ο τίτλος της ισλανδικής συμμετοχής είναι “10 Years” και άπαντες στο RÚV δηλώνουν ευθαρσώς πως ίσως ήρθε η ώρα να ανηφορίσει ο διαγωνισμός στο βορειοδυτικότερο κομμάτι της Γηραιάς Ηπείρου.

Προτού καταλήξουν στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν τον Μάιο στο Ρότερνταμ, οι Ισλανδοί επιτελείς κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στο “10 Years” και ακόμα 10 demo που ετοίμασε ο Daði Freyr και η ομάδα του.

Στο τραγούδι της Ισλανδίας συμμετοχή έχουν και Eurofans, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του lead singer του συγκροτήματος και θα αποτελέσουν μέρος της acapella χορωδίας του.

Πριν από λίγο διέρρευσε η ισλανδική συμμετοχή για την φετινή Eurovision!

Μπορείτε να ακούσετε το “10 Years”, τη συμμετοχή της Ισλανδίας στη Eurovision 2021, μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Δε ξέρω τι να πω. Μου ακούγεται αδιάφορο. Δε μπορώ να καταλάβω για ποίο λόγο έχει τρελάνει τόσο κόσμο το γεγονός με την Ισλανδία. Για εμένα και η Ισλανδία και η Λιθουανία δεν αξίζουν νίκη. Η Ελβετία αν και δε μου αρέσει έχει μεγαλύτερες πιθανότητες. Περιμένω και από Βουλγαρία για να δω αν και σίγουρα θα είναι το ίδιο πάνω κάτω με το 2020, στο ίδιο στυλ. Ξεχωρίζω Ρουμανία, Άγιο Μαρίνο, Κροατία. Έχουν κάτι διαφορετικό. Ειδικά οι δύο τελευταίες χώρες

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    εκνευριστικό, και πολύ φλάτ…τ
    ο περσινό είχε κάποιες προοπτικές αυτό καταντάει κάπως μονότονο και αυτό το φωνητικό εφέ ακούγεται τόσο σπαστικό στα δικά αυτιά….
    Θα αναμένω την επίσημη κυκλοφορία του αλλά σε αυτό που άκουσα θα βάλω ένα 6 με 6,5.
    Πιστεύω ότι ανοίγει πολύ ο δρόμος για Ελβετία, Γαλλία και Βουλγαρία(?) ή και Μάλτα(?)….
    Θα ναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά πάντως, γιατί θεωρώ υπάρχουν λίγα πραγματικά κακά κομμάτια, λίγα καλά αλλά πολλά μα πάρα πολλά μέτρια.

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      To εκνευριστικό φωνητικό εφέ δεν είναι μέρος του τραγουδιού. Το κόλλησε αυτός που το διέρρευσε για να μην του πάρουν τα πρωτεία…

      Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Η Ισλανδία έπαθε Λιθουανία. Πανομοιότυπα τραγούδια με τα περσινά τους.
    Θεωρώ ότι ΔΕΝ έχουν καμία ελπίδα για νίκη.

    Θα περιμένω και την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού της Ισλανδίας, αλλά αυτό που άκουσα δεν μου άρεσε καθόλου.
    Πιθανός αποκλεισμός…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *