Ισλανδία: Κυκλοφόρησε επίσημα το “10 Years” του Daði Freyr για τη Eurovision 2021!

Ένα από τα μεγάλα φαβορί της ακυρωθείσας Eurovision 2020, η Ισλανδία με τους Daði Freyr & Gagnamagnið, επιστρέφει στον διαγωνισμό με έναν και μόνο στόχο: την παρθενική της νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το “Think About Things” θέλουν να κερδίσουν τις καρδιές των Ευρωπαίων και να φέρουν στη χώρα τους αυτό που – ενδεχομένως – τους στέρησε η έξαρση του Covid-19.

Ο τίτλος της ισλανδικής συμμετοχής είναι “10 Years” και άπαντες στο RÚV δηλώνουν ευθαρσώς πως ίσως ήρθε η ώρα να ανηφορίσει ο διαγωνισμός στο βορειοδυτικότερο κομμάτι της Γηραιάς Ηπείρου.

Προτού καταλήξουν στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν τον Μάιο στο Ρότερνταμ, οι Ισλανδοί επιτελείς κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στο “10 Years” και ακόμα 10 demo που ετοίμασε ο Daði Freyr και η ομάδα του.

Στο τραγούδι της Ισλανδίας συμμετοχή έχουν και Eurofans, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του lead singer του συγκροτήματος και θα αποτελέσουν μέρος της acapella χορωδίας του.

Πριν από λίγα λεπτά μέσα από την καινούργια μουσική εκπομπή του RÚV παρουσίασαν και επίσημα τη συμμετοχή τους στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Τα αποκαλυπτήρια αυτά έρχονται τρεις ημέρες μετά τη διαρροή του τραγουδιού, η οποία και εκνεύρισε τους Ισλανδούς ιθύνοντες που κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό το φετινό τους τραγούδι.

Μπορείτε να ακούσετε το “10 Years”, τη συμμετοχή της Ισλανδίας στη Eurovision 2021, μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος eurovision
    Γιώργος eurovision says:

    Καλέ τι είναι αυτό η ρομποτική έκδοση του περσινού με ρομποτική μουσική 2 φορές το άκουσα δεν μπόρεσα να το τελειώσω πάνω στο 2λεπτο αντίο
    5.5/10
    31 για την ώρα πάτος φέτος δυστυχώς

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι είναι συμπαθητικό, δεν μου αρέσει όπως το περσινό (που το θεωρούσα πιο πιασάρικο), αλλά μιας και είναι εμφανές ότι η ΕBU θέλει τον διαγωνισμό σε μια πλούσια χώρα (βλ. Ισλανδία ή Ελβετία) νομίζω ότι και αυτό θα παίζει πολύ ψηλά στα στοιχήματα…
    Τον Μάιο θα τα πάει σχετικά καλά πιστεύω αλλά για νίκη δεν νομίζω, άσε που έχει πολύ ανταγωνισμό στο είδος του…
    Από εμένα 7/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Μουσικά είναι σαν να άκουγα το περσινό τους σε διασκευη. Η σκηνική τους παρουσία και ενδυματολογικά επίσης.
    Τι ετοίμαζαν 1 χρόνο δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν θα με εξέπληττε ένας αποκλεισμός από τον τελικό. Καλά, για πιθανή νίκη ούτε λόγος!

    Απάντηση
  4. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Ολόιδιο με το Think About Things, αλλά πιο αδύναμο κατά τη γνώμη μου.
    Εκείνο ήταν love at first sight-listen.

    Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  5. Dimitris
    Dimitris says:

    Πιστεύω πως φέτος θα υπάρξουν πολλές αδικίες στο διαγωνισμό. Δε θα κερδίσουν χώρες με ωραία τραγούδια και εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες. Μια ερώτηση προς τους υπεύθυνους του σάιτ. Θεωρείται πως η Ελλάδα θα κάνει εντύπωση το Μάιο μόλις αρχίσουν οι πρόβες; Συνεχώς πέφτει…

    Απάντηση
  6. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Σε σχέση με πέρσι λείπει το τύπου Daft Punk ντίσκο στοιχείο που έκανε το τραγούδι πιο ανοιχτόκαρδο και ραδιοφωνικό. Αυτό εδώ είναι πιο συναισθηματικό και μελαγχολικό και η χίπστερ μανιέρα πάλι χτυπάει κόκκινο. Ουσιαστικά όλα τα περσινά φαβορί (Λιθουανία, Ελβετία, Βουλγαρία, Ισλανδία) ετοίμασαν για φέτος μια νέα βερσιόν του περσινού τους τραγουδιού. Μόνο την περίπτωση της Λιθουανίας παρουσίασαν κάτι ακόμα καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Ελβετία και Βουλγαρία είναι στα ίδια επίπεδα πάνω-κάτω, ενώ η Ισλανδία μάλλον απογοητεύει περισσότερο από όλους.

    Απάντηση
  7. Takis
    Takis says:

    Δυστυχώς για εμένα μπαίνω αναπόφευκτα στη σύγκριση με το περσινό που μου άρεσε πολύ και που θεωρούσα ότι ειχε τις σοβαρότερες πιθανότητες για το βραβείο. Αυτό εδώ είναι αρκετά πιο ρετρό και μου δημιουργεί μια μελαγχολία σε αντίθεση με το περσινό που έβγαζε μια πολύ ευχάριστη διάθεση. Γενικά είναι πολύ συμπαθητικό το όλο σύνολο αλλά μέχρι εκεί.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *