Ισπανία: Δείτε το βίντεο κλιπ του “Voy a quedarme” του Blas Cantó!

Πριν από λίγη ώρα, στην επίσημη ιστοσελίδα του RTVE, δημοσίευσαν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Voy a quedarme” με το οποίο θα συμμετέχει ο Blas Canto στο μεγάλο τελικό της Eurovision με την Ισπανία.

 

O Blas Cantó υιοθετεί τη φράση της Emily Jane Brontë  οπού λέει: 

Δεν ξέρω από τι είναι φτιαγμένες οι ψυχές, αλλά η δική σου και η δική μου είναι μία.

Ο τραγουδιστής θέλει να μας πει την δίκη του ιστορία, χαρίζει πολύτιμο φόρο τιμής στη γιαγιά του στο βίντεο κλιπ με το τραγούδι «Θα μείνω». Είναι ένα ταξίδι στις γωνίες της μνήμης του καλλιτέχνη στο οποίο οι θεατές θα ανακαλύψουν την πραγματική ιστορία που διαπερνά το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στην Eurovision 2021.

Είναι ένα οικείο ταξίδι στις όμορφες αναμνήσεις, Θα μείνω… Ήθελα να πω την ιστορία μου.

Μια κραυγή αγάπης και πόνου

Ένα λεπτό κομμάτι που αναπαράγεται σε εικόνες, το συναίσθημα και το μήνυμα ελπίδας του θέματος και που θα αγγίξει την καρδιά του ευρωπαϊκού κοινού. Το βίντεο είναι μια αφήγηση της παρουσίας και της απουσίας που κάποιος φεύγει όταν πεθάνει. Κατά κάποιο τρόπο, ο Blas Cantó επιστρέφει στην παιδική του ηλικία, γεμάτος αναμνήσεις και εμπειρίες με τη γιαγιά του, η οποία πέθανε πριν από μερικούς μήνες λόγω του covid 19. Ο θεατής μπορεί να νιώσει τον πρωταγωνιστή, την ατμόσφαιρα νοσταλγίας, όπου οι ηχώ του παρελθόντος αντηχούν σε κάθε δωμάτιο που περπατά.

Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη και τον πόνο ταυτόχρονα στην τελική κορώνα του τραγουδιού. 

Πηγή: RTVE

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    To τραγούδι θεωρώ ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο(για αυτό και το έχω στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης μου). Όμως αν στήσουν επί σκηνής κάτι σαν το βίντεο κλιπ (το οποίο με συγκίνησε αρκετά για ευνόητους λόγους)και όχι κάτι σαν αυτό που είδαμε στον εθνικό τελικό, νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει σχετικά καλά η Ισπανία λίγο οι επιτροπές λίγο η επίκληση στο συναίσθημα, κάτι θα κάνει…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *