Ιταλία: Ακούστε τα πρώτα τραγούδια του Sanremo 2021!

Το Sanremo 2021 ξεκινάει απόψε, χωρίς ζωντανό κοινό στο Teatro Ariston για πρώτη φορά, αλλά η νύχτα ήταν γεμάτη με σημαντικούς καλλιτέχνες και πολλούς, πολλούς επισκέπτες που φιλοξένησε ο Amadeus με τους Fiorello, τηρώντας την μακραίωνη παράδοση του Φεστιβάλ.

Το σόου

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν σήμερα στην ιστορική σκηνή ήταν ο ποδοσφαιριστής Zlatan Ibrahimović και η Matilda de Angelis, που εκτελούσε χρέη συμπαρουσιάστριας. Ο Achille Lauro ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια του, όπως θα κάνει κάθε βράδυ. Άλλοι καλεσμένοι απόψε ήταν ο περσινός νικητής, Diodato που μας υπενθύμισε το υπέροχο Fai Rumore. H υπέρλαμπρη Loredana Berté παρουσίασε το νέο της σινγκλ και ένα medley από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Πολύ συγκινητική στιγμή ήταν όταν η νοσοκόμα Alessia Bonari , γνωστή από τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης κατά την περίοδο της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας, όπου η Ιταλία έζησε ένα πραγματικό δράμα, εξύμνησε τους ανώνυμους ήρωες που κράτησαν όρθια την χώρα και το σύστημα υγείας.
Φυσικά αυτό που όλοι αναμέναμε ήταν να ακούσουμε τα 13 από τα 26 τραγούδια της Campioni κατηγορίας. Τα αποτελέσματα καθορίσθηκαν απόψε αποκλειστικά από την δημοσκοπική επιτροπή. Μια επιτροπή που αποτελείται από 300 fans σε όλη την Ιταλία που ψηφίζουν ηλεκτρονικά από το σπίτι τους και έχουν επιλεγεί ειδικά για το σκοπό αυτό, με δημογραφικά, ηλικιακά και άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Τα τραγούδια

Ο Irama έπρεπε να εμφανισθεί απόψε, αλλά λόγω του θετικού τεστ Covid-19 στο περιβάλλον του, αντικαταστάθηκε από την Noemi. Ο πρώτος αναμένεται να διαγωνισθεί αύριο εάν το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βρεθεί αρνητικό. Η Arisa άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος, όπως έκανε το 2014 όταν κέρδισε … Η διασκέδαση ξεκίνησε στις 21.40 και υποτίθεται ότι θα ολοκληρώνονταν στις 02.00 αλλά όλοι γνωρίζαμε ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί ….
(κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να ακούσετε το τραγούδι)
Colapesce e Dimartino – Musica leggerissima
Aiello – Ora
Francesca Michielin e Fedez – Chiamami per nome 
Max Gazzé e la Trifluoperazina Monstery Band – Il farmacista
Noemi – Glicine
Madame – Voce
Måneskin – Zitti e buoni
Ghemon – Momento perfetto
Coma_Cose – Fiamme negli occhi
Annalisa – Dieci
Francesco Renga – Quando trovo te
Fasma – Parlami

Αποτελέσματα

Όπως σας είπαμε τα αποτελέσματα απόψε κρίθηκαν αποκλειστικά από την δημοσκοπική επιτροπή. Η κατάταξη ήταν η ακόλουθη:

Στην κατηγορία των Νέων Καλλιτεχνών, τέσσερις καλλιτέχνες διαγωνίσθηκαν. Οι δύο με τις περισσότερες ψήφους προκρίθηκαν στον τελικό της κατηγορίας. Με έντονο γραφή σημειώνονται αυτοί που προκρίθηκαν.
Gaudiano – Polvere da sparo
Elena Faggi – Che ne so
Avincola – Goal!
Folcast – Scopriti
Ραντεβού αύριο το βράδυ με τα υπόλοιπα 13 τραγούδια της Μεγάλης Κατηγορίας του Sanremo 2021.
Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για την πληρέστερη κάλυψη του 71ο Φεστιβάλ του Sanremo.
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Τα αγαπημένα μου για χθες:

    1. Colapesce & Dimartino – Musica leggerissima
    2. Coma_Cose – Fiamme negli occhi
    3. Fasma – Parlami
    4. Maneskin – Zitti e buoni

    Κι από την κατηγορία Nuove Proposte:
    Gaudiano.

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Ο Fasma μου άρεσε περισσότερο από όλους εχτές και πιστέυω ότι μια χαρά θα τα πήγαινε στη Eurovision. Måneskin και το ντουέτο Francesca – Fedez ήταν σκέτη απογοήτευση δυστυχώς. Η Annalisa πολύ καλή και βάζει υποψηφιότητα για τη νίκη, αλλά τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί στο Σαν Ρέμο και σε καλύτερη εκδοχή.

    Όλα τα λεφτά ο Max ως Λεονάρντο ντα Βίντσι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *