Ιταλία: Ολοκληρώθηκε και η Quarta Serata του Sanremo 2021!

Ολοκληρώθηκε μόλις η τέταρτη βραδιά του Sanremo 2021, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Ας δούμε τα βασικά σημεία της γεμάτης αυτής βραδιάς και κυρίως το πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη των 26 Campioni μέχρι στιγμής.

 

Ο τελικός των Νέων Καλλιτεχνών (Nuove Proposte)

 

Η βραδιά ξεκίνησε με τον τελικό της καθιερωμένης κατηγορίας των Νέων Καλλιτεχνών, στον οποίο ψήφισαν το κοινό (34%), η δημοσκοπική επιτροπή (33%) και η επιτροπή τύπου (33%). Οι φιναλίστ, με τη σειρά εμφάνισής τους, ήταν οι εξής:

  • Davide Shorty – “Regina”
  • Folcast – “Scopriti”
  • Gaudiano – “Polvere Da Sparo”
  • Wrongonyou – “Lezioni Di Volo”

Μεγάλος νικητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο Gaudiano με το τραγούδι του Polvere Da Sparo. 

Ακολούθησαν ο Davide Shorty στην 2η θέση, ο Folcast στην 3η και ο Wrongonyou στην 4η.

Μπορείτε να ακούσετε το νικητήριο τραγούδι παρακάτω:

 

Αποτελέσματα κατηγορίας Καταξιωμένων Καλλιτεχνών

 

Οι κριτικές επιτροπές του Sanremo είναι τέσσερις: η δημοσκοπική, η αίθουσα τύπου, το κοινό και η ορχήστρα. Στην τέταρτη βραδιά ψηφίζει η αίθουσα τύπου, οι δημοσιογράφοι. Η κατάταξη, επομένως, σύμφωνα με την ψηφοφορία τους διαμορφώθηκε στο τέλος της βραδιάς ως εξής:

 

 

Πρώτοι αναδείχτηκαν οι Colapesce Dimartino. Το top 3 συμπληρώνουν οι Måneskin στην δεύτερη θέση και ο Willie Peyote στην τρίτη.

 

Η κατάταξη της σημερινής βραδιάς έρχεται να προστεθεί στην συνολική των τριών προηγουμένων, στην οποία πρώτος είχε αναδειχτεί ο Ermal Meta. Έτσι, η συνολική κατάταξη μέχρι στιγμής, με τις ψήφους πλέον της δημοσκοπικής επιτροπής, της ορχήστρας και των δημοσιογράφων διαμορφώνεται ως εξής:

 

 

Ο Ermal Meta παραμένει και μετά από σήμερα στην πρώτη θέση, ενώ το top 3 συμπληρώνουν πλέον ο Willie Peyote στην δεύτερη θέση και η Arisa στην τρίτη.

 

Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα, αναμένουμε πλέον την τελευταία βραδιά, αυτή του μεγάλου τελικού! Στο μεταξύ, υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων ΕΔΩ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *