Κύπρος: “Δεν θα αλλάξουμε κάτι στο El Diablo” αναφέρει η Εύη Παπαμιχαήλ!

Στην εκπομπή Έλα να δεις του OMEGA TV μίλησε η Εύη Παπαμιχαήλ, αρχηγός της κυπριακής αποστολής στον Διαγωνισμό της Eurovision. Εκεί σχολίασε τις αντιδράσεις ορισμένων ομάδων για την συμμετοχή της Κύπρου, το τραγούδι El Diablo, αλλά και τις δηλώσεις της Αλέξιας περί μη εκπροσώπησης της Κύπρου από Κύπριους καλλιτέχνες.

Σε καμία περίπτωση το τραγούδι δεν εξυμνεί τον διάβολο. Πείτε μου αν στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Πόσοι άνθρωποι δεν ζουν καταπιεσμένοι; Εϊναι δυνατόν να κάνουμε σαν να μην υπάρχει αυτό το δηλητήριο;

Από την στιγμή που δεν υπάρχει οτιδήποτε το μεμπτό δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι. Μένω άφωνη με τις αντιδράσεις, είναι μια πολύ επιφανειακή ανάγνωση.

Μας χαροποιεί η θερμή αποδοχή του τραγουδιού από την Ευρώπη. Παρόλες τις δυσκολίες η ομάδα δουλεύει πολύ καλά για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, ανέφερε η κυρία Εύη Παπαμιχαήλ.

Σχετικά με τη δήλωση της Αλέξιας, η κυρία Παπαμιχαήλ δήλωσε πως εκτιμά βαθύτατα την καλλιτέχνη.

Tο ΡΙΚ είναι το μόνο κανάλι της Κύπρου που δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες από την Κύπρο. Ελλάδα και Κύπρος έχουν την ίδια μουσική βιομηχανία. Όταν η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από Κύπριους καλλιτέχνες έγιναν αποδεκτοί με χαρά και δεν θεωρήθηκε ότι στέρησαν την ευκαιρία από Ελλαδίτες καλλιτέχνες. Πρώτο μας ζητούμενο είναι πάντα να είναι Κύπριος ο ερμηνευτής.

Ο διαγωνισμός έχει αλλάξει πολύ και πλέον οι χώρες δεν πηγαίνουν για να αναδείξουν τον πολιτισμό τους, αλλά για να κονταροχτυπηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Κύπρο στην Eurovision.

1 reply
  1. Τοπουζιδου Νατσλισ
    Τοπουζιδου Νατσλισ says:

    Πράγματι άλλαξαν καιροί…… ” να κονταροχτυπηθουν “,
    επικαλωντας τον διαβολο,κ. Παπαμιχαήλ?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *