Λετονία: Ακούστε το The Moon Is Rising της Samanta Tina για την Eurovision 2021!

Όπως είναι γνωστό από τις 16 Μαΐου και τη μετάδοση του Europe Shine A Light, η Samanta Tina θα εκπροσωπήσει τη Λετονία στη Eurovision 2021.

Οχτώ μήνες αργότερα ήρθε η στιγμή της δημοσιοποίησης του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η 31χρονη ερμηνεύτρια στο Ρότερνταμ.

Ο τίτλος του τραγουδιού της λετονικής συμμετοχής είναι “The Moon Is Rising”, με τη χώρα της Βαλτικής να θέλει να επιστρέψει στον μεγάλο τελικό μετά το 2016.

Η Samanta Tina συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την Aminata Savadogo, η οποία εκπροσώπησε τη Λετονία στη Eurovision 2015 της Βιέννης και χάρισε στη χώρα της την καλύτερή της θέση (6η) κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας.

Προτού καταλήξουν στο “The Moon Is Rising”, οι ιθύνοντες του LTV επέλεξαν ανάμεσα σε 11 demo που είχε ετοιμάσει η Samanta Tina και η ομάδα της, με το επιλεχθέν τραγούδι να θεωρείται ως το καταλληλότερο για να εκπροσωπήσει τη Λετονία στην 65η Eurovision.

Μπορείτε να ακούσετε το “The Moon Is Rising” στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πως σας φαίνεται το Moon Is Rising; Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη λετονική συμμετοχή στην Eurovision.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    10/10 πέρυσι
    10/10 και φέτος
    Η φωνή της είναι απίστευτη
    Το τραγουδι έχει concept
    Και ο ρυθμός είναι πολύ catchy

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άλλη μια, μετά την Μολδαβή,που θεωρούσε ότι έχει το νικητήριο τραγούδι…
    Το περσινό κλάσεις ανώτερο,αυτό απλά έχει δημιουργήσει ένα hype. Η φωνή της πολύ καλή,αλλά το τραγούδι έχει έναν διαρκή επαναλαμβανόμενο ρυθμό χωρίς καμία σχεδόν εναλλαγή, και ο στίχος στο 70% είναι ένα the queen of the night is coming, parararara. Με το θέμα του θα αποκτήσει το κοινό του σαφώς αλλά δεν νομίζω να κάνει κάτι ιδιαίτερο τον Μάιο… Όμως νομίζω έχει κάποιες πιθανότητες να διεκδικήσει ένα από τα τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό. Από εμένα 6,5/10. Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *