Λευκορωσία: Oι Galasy ZMesta υπέβαλαν 2 νέα τραγούδια για την Eurovision 2021!

Σε συνέντευξή που παραχώρησαν στο STW, ο Dzmitryj Butakou, ο εκπρόσωπος των Galasy ZMesta ανάφερε ότι το συγκρότημα είχε ήδη υποβάλει δύο νέα τραγούδια για να εκπροσωπήσουν τη Λευκορωσία στην Eurovision 2021.

Οι Galasy ZMesta επιλέχθηκαν εσωτερικά για να εκπροσωπήσουν τη Λευκορωσία με το τραγούδι τους “Ya nauchu tebya” (θα σας διδάξω) στο Ρότερνταμ. Ωστόσο, το τραγούδι δέχτηκε κριτική από το κοινό λόγω των στίχων του. Το τραγούδι φέρεται να αστειεύεται την αντιπολίτευση της Λευκορωσίας και στις απαιτήσεις τους. Το συγκρότημα είχε γελοιοποιήσει την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Lukashenko και στο παρελθόν. Στις 11 Μαρτίου, η EBU αποκλείει το τραγούδι επειδή δεν ταίριαζε με τους κανόνες του διαγωνισμού λόγω πολιτικού χαρακτήρα.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο αρχηγός του γκρουπ, Dzmitry Butakou, δήλωσε στην τηλεόραση του STW ότι δεν κατανοεί πλήρως την απόφαση της EBU, αλλά ότι “πιθανότατα να υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που είχαν συμφέροντα”.

Είχαν κάποια πολιτικά κίνητρα. Όταν ρωτήθηκαν τι ακριβώς έγινε, δεν είπαν τίποτα φυσιολογικό. Δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί γράφουμε 2 τραγούδια την εβδομάδα. Έχουμε ήδη έξι έτοιμα. Επιλέξαμε δυο από αυτά και τα στείλαμε.

Αν δεν έχετε ακούσει το τραγούδι που αποκλείστηκε μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Πηγή: Belsat.eu

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *