Ολλανδία: Ακούστε το “Birth Of A New Age” του Jeangu Macrooy για τη Eurovision 2021!

Όπως είναι γνωστό εδώ και έναν χρόνο ο Jeangu Macrooy θα εκπροσωπήσει την χώρα του στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Σήμερα, λοιπόν, είχαμε και τα αποκαλυπτήρια της συμμετοχής της οικοδέσποινας Ολλανδίας. Ο  Jeangu Macrooy θα ερμηνεύσει το “Birth Of A New Age” στη σκηνή του Ahoy Rotterdam!

Η Ολλανδία και αυτή την χρονιά επέλεξε την συμμετοχή της με απευθείας ανάθεση. Μια επιτροπή που δημιούργησε για τον σκοπό αυτό η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ήταν επιφορτισμένη με αυτό το φορτίο. Στην επιτροπή εκτός από τον 27χρονο ερμηνευτή συμμετείχαν και οι:

  • Coen Swijnenberg – DJ
  • Sander Lantinga – DJ
  • Joyce Hoydelmans – Μέλος της αποστολής στον διαγωνισμό από το 2014
  • Εric Van Stade – Γενικός διευθυντής του AVROTROS
  • Cornald Maas – Σχολιαστής του διαγωνισμού
  • Jan Smit – Σχολιαστής του διαγωνισμού και παρουσιαστής της Eurovision 2021

Οι ιθύνοντες της ολλανδικής αποστολής έχουν υψηλές βλέψεις για τη διοργάνωση που πρόκειται να φιλοξενήσουν σε δύο μήνες. Ο ίδιος ο διευθυντής του AVROTROS πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά! Μένει να φανεί αν και κατά πόσον θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες τους.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την ολλανδική συμμετοχή για τη Eurovision 2021:

Ποιος είναι ο Jeangu Macrooy

Ο Jeangu Macrooy γεννήθηκε το 1993 στο Σουρινάμ. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε στα 13 του όταν έλαβε μια κιθάρα ως δώρο για τα γενέθλια του, από τους γονείς του. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Xillan, δημιουργήσαν ένα μουσικό δίδυμο.

Η μουσική φιλοδοξία του Jeangu αποδείχθηκε μεγαλύτερη από τη μουσική σκηνή στο Σουρινάμ, που οδήγησε στη μετακίνησή του στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει προταθεί δύο φορές για ένα βραβείο Edison, τα ολλανδικό μουσικά βραβεία που ισοδυναμούν με τα βραβεία American Grammy.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν μου άρεσε σαν πρώτο άκουσμα και το βρήκα κάπως αδύναμο… το περσινό πολύ καλύτερο. Τρίτη απογοήτευση μετά από Βέλγιο και Αυστραλία για σήμερα… Νομίζω θα συνεχιστεί η “παράδοση που ισχύει απο το 2017 η διοργανώτρια χώρα να μην πηγαίνει πολύ καλά ως άπατα…Τελευταίο για την ώρα στην κατάταξή μου, καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Γκώσαμε με την αμερικάνικη γκόσπελ-soul της δεκαετίας του ’60 για να παριστάνουν κάποιοι στις επιτροπές τους «ποιοτικούς». Πόσο μονότονο και ανιαρό τραγούδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *