Ουκρανία: Ακούστε την τελική εκδοχή του SHUM!

Με εσωτερική επιλογή επέλεξε την φετινή της συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η ουκρανική δημόσια τηλεόραση. Η κριτική επιτροπή είχε την ευθύνη της επιλογής του τραγουδιού, με το οποίο οι Go_A θα διαγωνισθούν στο Ρότερνταμ.

Το συγκρότημα κατέθεσε συνολικά τρία τραγούδια στην κρίση της επιτροπής. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η επιτροπή αποτελούνταν από πέντε μέλη:

  • Jamala, Νικήτρια της Eurovision 2016
  • Evgeny Filaton, Μέλος του συγκροτήματος The Maneken
  • Ruslan Kvinta, Μουσικός Παραγωγός
  • Yarloslav Lodigin, Μέλος του συμβουλίου του UA:PBC
  • Dmitry Khorkin, Μέλος του συμβουλίου του UA:PBC

Έτσι σήμερα κυκλοφόρησε η τελική εκδοχή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στην Eurovision 2021.

 

Η Ουκρανία έχει κληρωθεί στο δεύτερο μισό, του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανία στην Eurovision 2021!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Giannis
    Giannis says:

    Δεν το πιστεύω….. Πλήρης απογοήτευση… Ενώ τα κοψίματα είναι εξαιρετικά μακ και κράτησαν όλα τα καλά κομμάτια, η αλλαγή των στίχων το καθιστά άλλο τραγούδι που δυστυχώς δεν έχει την ίδια δυναμική… Ήταν #2 στο τοπ μου μέχρι στιγμής, μετά το revamp βγαίνει εύκολα εκτός δεκάδας. Κρίμα. Η τρίτη μεγαλύτερη απογοήτευση φέτος μετά την ήττα των KEIINO και του NEEV.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κάποιος μου κάνει πλάκα. Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα, ναι μεν κράτησαν την μελωδία και τα δυνατά σημεία στο κομμάτι αλλά η σχεδόν ριζική αλλαγή στους στίχους το κάνει τόσο αδύναμο. Ας το περιόριζαν απλά σε 3λεπτο. Τι την ήθελαν την αλλαγή στους στίχους… Από το τοπ 5 μου η Ουκρανία έπεσε πολύ στην κατάταξη μου μετά από αυτήν την αλλαγή… Η μία απογοήτευση διαδέχεται την άλλη φέτος. Κρίμα.

    Απάντηση
  3. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Αυτό δεν ήταν revamp μεταμόσχευση ήταν… Δεν κράτησα τίποτα ίδιο μόνο την μελωδία κρίμα, δεν το βλέπω να προκρίνεται έχασε πολύ

    Απάντηση
  4. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Πήγα να ακούσω revamp, άκουσα άλλο τραγούδι. Ίσως πρέπει να το συνηθίσουμε, έχει αρκετές δυνατότητες για μία καλή παρουσίαση.
    Πάντως συγχαρητήρια για τα τόσο άμεσα αντανακλαστικά σας από τις νέες κυκλοφορίες μέχρι και τις διαρροές. Τρώτε στην στροφή μεγάλες ξένες σελίδες.

    Απάντηση
  5. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο σε σχέση με πριν που μου προκαλούσε πονοκέφαλο. Θερώ ότι είναι πιο προσιτό στον μέσο ακροατή.

    Απάντηση
  6. Takis
    Takis says:

    Η αλήθεια είναι ότι τα έχασα γιατί μου φάνηκε εντελώς άλλο τραγούδι. Προτιμούσα την προηγούμενη εκδοχή αν και καταλαβαίνω ότι ήταν αδύνατο να την κρατήσουν. Σε κάθε περίπτωση ο ήχος τους μου αρέσει πάρα πολύ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *