Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Έλ. Παπαρίζου στον τελικό της Eurovision 2021!

Πριν από λίγο, οι Ολλανδοί διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ως interval act στον τελικό της Eurovision 2021 θα δούμε έξι προηγούμενους νικητές του διαγωνισμού, να ερμηνεύουν τα νικητήρια τραγούδια τους από τις στέγες έξι εμβληματικών κτιρίων του Ρότερνταμ (Rock The Roof). Ξεχωριστό όμως ενδιαφέρον για εμάς τους Έλληνες θα έχει η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου, που θα υπενθυμίσει σε όλη την Ευρώπη και την Αυστραλία γιατί είναι η number one στις καρδιές όλων μας.

Το Eurovisionfun σας έχει αποκλειστικές πληροφορίες για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι η εμφάνιση τόσο της Έλενας Παπαρίζου, όσο και των υπόλοιπων πέντε καλλιτεχνών, θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Θα έχει δηλαδή βιντεοσκοπηθεί νωρίτερα και απλά θα μεταδοθεί κατά την διάρκεια του τελικού του φετινού διαγωνισμού, το Σάββατο στις 22 Μάϊου.

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα θυμάστε την συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου και της Stefania λίγες ημέρες πριν στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου, παρόντος και του Φωκά Ευαγγελινού. Πλέον μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για αυτή την συνάντηση που καθόλου τυχαία δεν ήταν.

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου για να ηχογραφήσει ξανά το My Number One στην εκδοχή που θα το ερμηνεύσει στον τελικό της Eurovision 2021. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος με τον οποίο έχει συνεργασθεί με επιτυχία πολλές φορές στο παρελθόν, έβαλε το χεράκι του στην ηχογράφηση αυτή. Το ίδιο εξάλλου έπραξε και όλη η καλλιτεχνική ομάδα της φετινής μας συμμετοχής στον διαγωνισμό, αλλά και η ομάδα της Stefania, η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική στο να επιλεγεί από τους Ολλανδούς διοργανωτές και η Έλενα Παπαρίζου για το Rock The Roof.

Το σημαντικότερο όμως που αποκλειστικά μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός επιμελείται της εμφάνισης της Έλενας για τον τελικό της Eurovision 2021. Ο ίδιος εξάλλου είχε επιμεληθεί και την νικητήρια εμφάνιση του My Number One στο Κίεβο, 15 χρόνια πριν! Μάλιστα οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη, αφού το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Στα πλαίσια όλων των παραπάνω έγινε και η συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου με την Stefania. Στην συνάντηση αυτή η επιτυχημένη pop τραγουδίστρια αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στην φετινή μας εκπρόσωπο, προβλέποντας πως θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ.

Με έντονο το άρωμα Ελλάδος ο φετινός διαγωνισμός, κάτι που ελπίσουμε να μας φέρει γούρι και στην βαθμολογία στο τέλος της βραδιάς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πόσα ακόμα γνωρίζετε και δεν μας τα λέτε, για ευνόητους λόγους…
    Ελπίζω, τουλάχιστον, όλες οι “εκπλήξεις” να είναι τόσο όμορφες όσο αυτή με την παρουσία της Έλενας στον τελικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *