Ρουμανία: Με το “Amnesia” η Roxen στην Eurovision 2021!

Σχετικά γρήγορα μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού, η κρατική τηλεόραση της Ρουμανίας ανακοίνωσε πως και στην Eurovision 2021 την χώρα θα εκπροσωπήσει η Roxen.

Η ίδια, ολοκλήρωσε την ηχογράφηση έξι τραγουδιών, που εστάλησαν στα μέλη της επιτροπής προκειμένου να τα αξιολογήσουν. Αργότερα σε ένα zoom meeting μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, επιλέχθηκε το επικρατέστερο, δηλαδή το τραγούδι με το οποίο η Roxen θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2021!

Η κριτική επιτροπή που επέλεξε την ρουμανική συμμετοχή στην Eurovision 2021 αποτελούταν από ραδιοφωνικούς παραγωγούς, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και eurostars.

Η Roxen ειχε δηλώσει την ανυπομονησία της για την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού και το ταξίδι στο Ρότερνταμ:

Πιστεύω πραγματικά ότι το σύνθημα Eurovision ταιριάζει απόλυτα με ολόκληρο το σλόγκαν (#κάτι άλλο). Είχα μια εντελώς άτυπη χρονιά, πολλές προκλήσεις και έναν διαγωνισμό που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια. Αλλά στο τέλος, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε υγιείς και να βλέπουμε ο ένας τον άλλον καλά. Ανυπομονώ επίσης να ανακαλύψω ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη Ρουμανία αυτό το έτος στην Eurovision. Ό,τι κι αν είναι, ελπίζω να σας αρέσει και να το απολαύσετε. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το ταξίδι πίσω στο Ρότερνταμ και να επαναφορτίσω, μαζί με την καλύτερη ενέργεια.

Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε, η κριτική επιτροπή επέλεξε την φετινή συμμετοχή της χώρας και έτσι η Roxen θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2021 με το τραγούδι “Amnesia”.

Ακούστε το “Amnesia” στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=TkRAWrDdNwg&feature=share&fbclid=IwAR3E74jtW5cqu2cQmN1KVVLaOmm2BEnCfKOhFf0EXdvMccU3Yl6Qx0g2fA8&ab_channel=EurovisionSongContest

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Roxen για την Ρουμανία και την Eurovision 2021;

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Σε κάθε περίπτωση, η Roxen δινει την εντυπωση μιας ολοκληρωμενης καλλιτεχνιδος, σε αντιθεση με το αντιπαλο δεος της απο τη γειτονικη Βουλγαρια, τη Βικτωρια οπου ειναι ξεκαθαρη περιπτωση κατασκευασματος δισκογραφικης, τυπου ηθελαν να φτιαξουν μια Βουλγαρα Eilish και την φορτωσαν με τραγουδια αντιγραφες (ασχετα αν η κοπελα χορευει τσιφτετελια και αμανεδες στην καθημερινη της ζωη).

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και από την Ρουμανία είχα υψηλές προσδοκίες και ευτυχώς δεν με απογοήτευσε… Ομολογώ το περσινό τους μου άρεσε λίγο περισσότερο, από το amnesia, αλλά σαν πρώτο άκουσμα μου άρεσε αρκετά και μου έμεινε με 2 ακροάσεις σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η Ρουμανία συμμετέχει σε έναν ημιτελικό χωρίς πάρα πολλούς συμμάχους, και με δυνατά ,μπλόκ και στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκλειστεί όταν δοκίμαζε κάτι πιο mid tempo(2018-2019, αν και για εμένα και τα 2 άξιζαν την πρόκριση). Αν στηθεί σωστά θα ψηφιστεί και απο το κοινό στις επιτροπές όμως νομίζω θα πάει αρκετά καλά, άρα εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί, αν και πριν τις πρόβες τίποτα δεν κλειδώνει. Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά και το τραγούδι, που είναι καλοδουλεμένο σύγχρονο και σου μένει και φυσικά το στύλ της ROXEN. 8,5/10. έξυπνη κίνηση πάντως να το “διαρρεύσουν” σε μία κενή μέρα, συν ότι αύριο ανακοινώνει και η Μολδαβία…
    To top 15 μου με κάποιες ανακατατάξεις….
    15. Ισπανία -2
    14. Νορβηγία =
    13.Γερμανία -1
    12. Τσεχία -3
    11.Ιρλανδία -3
    10. Σλοβενία -3
    09. Κροατία +1
    08. Αλβανία +3
    07. Ισραήλ -1
    06. Κύπρος -1
    05. Ουκρανία -1
    04. Φιλανδία -1
    03. Γαλλία -1
    02. Ρουμανία (-)
    01. Λιθουανία (-)

    Απάντηση
  3. Constantinos
    Constantinos says:

    Το έχω ακούσει τρεις φορές και μου έχει μείνει. Είναι πάρα πολύ καλό, μπράβο της ειλικρινά δύο χρόνια τώρα έχει καταφέρει να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πέρσι ήταν στο τοπ 1 μου και φέτος τη βλέπω ψηλά τη Roxen!

    Απάντηση
  4. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Το Alcohol You μου είχε αρέσει αρχικά (το είχα και στο τοπ 10 μου) αλλά γρήγορα “ξεθώριασε”.
    Το φετινό της μου φαίνεται στο ίδιο μοτίβο αλλά ακόμα πιο αδύναμο.

    Απάντηση
  5. Christos
    Christos says:

    Μέτριο αποτέλεσμα. Πολύ ανώτερο το περσινό. Βέβαια είναι το πρώτο άκουσμα αλλά περίμενα κάτι πιο δυνατό από roxen. Λίγο μονότονο αυτό. Πολύ μέτρια τραγούδια ως τώρα, ξεχωρίζει μόνο η Λιθουανία και η Κύπρος. Αν συνεχίσουμε έτσι.. Και είχα ελπίδα ότι φέτος θα έχουμε πολλά δυνατά κομμάτια. Αναμένουμε τις επόμενες 12 ημέρες, περίπου 26 τραγούδια. Για να δούμε…

    Απάντηση
  6. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Eξαιρετικά φλύαρο όντως και με κάκιστη προφορά. Ακόμα μια pop-r&b μπαλάντα του σωρού για δήθεν ψαγμένη νεαρή καλλιτέχνιδα. Next!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *