Ρωσία: Καλλιτέχνης και τραγούδι θα επιλεγεί τελικά στον εθνικό τελικό!

Στη διεξαγωγή εθνικού τελικού θα προχωρήσει η Ρωσία, προκειμένου να επιλέξει τόσο τον καλλιτέχνη όσο και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στη Eurovision 2021.

Ανατροπή στην ανατροπή είχαμε τελικά αναφορικά με την επιλογή της συμμετοχής που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι Little Big ήταν οι εκλεκτοί του Channel One για τον φετινό διαγωνισμό, η σημερινή ανακοίνωση της ρωσικής τηλεόρασης αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

Τα δεδομένα

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 20:00, η Ρωσία θα πραγματοποιήσει τον εθνικό της τελικό για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Στην ανακοίνωσή του το Channel One καθιστά σαφές πως το σόου της Δευτέρας δε θα αφορά μόνο την επιλογή τραγουδιού, αλλά και την επιλογή καλλιτέχνη. Αυτό σημαίνει πως οι Little Big δεν πήραν το “πράσινο φως” για να συμμετάσχουν στη Eurovision 2021.

Παρ΄όλα αυτά, στο τηλεοπτικό σποτ που ανακοινώνει τον εθνικό τελικό της Δευτέρας εμφανίζεται ο χορευτής του δημοφιλούς συγκροτήματος, γεγονός που ίσως να μας προϊδεάζει για την επικείμενη συμμετοχή των εκπροσώπων της Ρωσίας στη διαδικασία ανάδειξης της φετινής συμμετοχής της.

Μέχρι στιγμής το Channel One “κρατάει κλειστά τα χαρτιά του”, με τις αναλυτικές λεπτομέρειες για το δευτεριάτικο event να γίνονται γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκαθάρισαν οι Ρώσοι ιθύνοντες, τον τελικό λόγο θα τον έχει το ρωσικό κοινό. Αυτό και μόνο αυτό θα αποφασίσει τον εκπρόσωπο της χώρας στη Eurovision 2021.

Ως τώρα τα μόνα που γνωρίζουμε για τη Δευτέρα είναι η εμφανίση της Natalia Gordienko που θα ερμηνεύσει το “Sugar”, τη φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας. Καθώς επίσης έχει γίνει γνωστό πως θα εμφανιστούν τόσο ο Phillip Kirkorov όσο και η Yulia Savicheva, εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2004.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Little Big ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί στον περσινό ακυρωθέντα διαγωνισμό, με το τραγούδι Uno, που έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών στο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *