Σερβία: Η Sanja των Hurricane διασκευάζει (ξανά) το Όνειρο Μου! (Video)

Στις 11 Αυγούστου όπως σας ενημερώσαμε στο προηγούμενο μας άρθρο  η Sanja των Hurricane ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου ερμηνεύει το Όνειρο Μου της Γιάννας Τερζή.

Πριν από μερικές ώρες η τραγουδίστρια ανέβασε πάλι στο Instagram ένα νέο βίντεο και διασκευάζει ξανά το Όνειρο μου και πραγματικά είναι καταπληκτική.

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Όσοι δεν είδατε το πρώτο βίντεο μπορείτε να το δείτε και παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε Το Όνειρο Μου είναι η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2018, που ερμήνευσε η Γιάννα Τερζή. Στην Eurovision 2021, την Σερβία εκπροσωπούν οι Hurricane, με το τραγούδι Loco Loco, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Πως σας φάνηκε η διασκευή της Sanja στο Όνειρο Μου;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η αμήχανη στιγμή που η Sanja τραγουδάει με περισσότερο συναίσθημα από την Τερζή το “όνειρο μου”, ένα τραγούδι που δεν είναι καν στη γλώσσα της.
    ΥΓ: πραγματικά απορώ γιατί από αυτό που είχαμε γνωρίσει τη Sanja, το 2016 με το εξαιρετικο-και αδικημένο- shelter(goodbye), επιστέφει ξανά στον διαγωνισμό με κάτι πολύ μέτριο όπως το “hasta la vista” και το “loco loco”.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η κοπέλα δεν υπάρχει είναι απίστευτη! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Αυτό το τραγούδι αγαπήθηκε από πολύ κόσμο και παρ’οτι δεν πέρασε στον τελικό νομίζω θα μείνει στην ιστορία της Eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *