Σουηδία: Η γενική πρόβα του μεγάλου Τελικού του Melodifestivalen! (Live)

Ξεκίνησε η γενική πρόβα του μεγάλου Τελικού του Melodfestivalen 2021. Εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά στο virtual press center που έχει ετοιμάσει η σουηδική δημόσια τηλεόραση και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε ζωντανά αύριο. Δεν έχετε παρά να ανανεώνεται το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας!

Η βραδιά ξεκινά με τους παρουσιαστές μας, Christer Bjorkman, Shima Niavarani και Måns Zelmerlöw. Αφού μας καλησπερίσουν μας λένε ότι είναι όλα έτοιμα για το διαγωνιστικό μέρος.

Αρχικά, είδαμε ένα ντουέτο από τους Shima Niavarani και Måns Zelmerlöw. Στη συνέχεια είχαμε παρουσίαση και των 12 υποψηφίων του Τελικού.

1. Danny Saucedo – Dandi dansa

Πρώτος στη σκηνή ο Danny. Βλέπουμε την ίδια κατασκευή με κουτιά, όπου χορεύει αλλά και μετακινείται. Συνοδεύεται από 4 χορευτές. Πολύχρωμα χρώματα και πολλή ενέργεια. Έχουμε και πυροτεχνήματα.

2. Klara Hammarström – Beat Of Broken Hearts

Η Klara είναι μόνη στη σκηνή. Φοράει τη γνωστή διαστημική ολόσωμη φόρμα της. Χρυσά φώτα και εφέ. Είναι πολύ λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Φυσικά δεν λείπει και η βροχή πυροτεχνημάτων. Ίσως η καλύτερη της εμφάνιση για φέτος, απόψε.

3. Anton Ewald – New Religion

Ο Anton είναι αρχικά μόνος στη σκηνή και στη συνέχεια πλαισιώνεται από δύο χορευτές. Η εμφάνιση του είναι παρόμοια με τις προηγούμενες του εμφανίσεις στο φεστιβάλ. Έντονη χορογραφία στη γέφυρα του κομματιού. Φωνητικά δυσκολεύεται αρκετά.

4. The Mamas – In The Middle

Οι The Mamas έχουν αφαιρέσει το εφέ από τους ημιτελικούς που τις έδειχνε αρχικά με τα περσινά τους ρούχα. Είναι ντυμένες στα χρυσά σαν ντίσκο queens. Φωνητικά είναι υπέροχες. Έχουν πολλή ενέργεια και είναι ξεσηκωτικές.

5. Paul Rey – The Missing Piece

Ο Paul Rey είναι μόνος στη σκηνή. Επικρατεί το πορτοκαλί χρώμα στη σκηνή. Ο ίδιος είναι πολύ τηλεοπτικός και συναισθηματικός. Έχουμε πολλά κοντινά πλάνα σε αυτόν ενώ έχουμε και το εφέ που εξαφανίζεται από την οθόνη.

6. Charlotte Perrelli – Still Young

Η Charlotte και οι χορευτές της μας παρουσιάζουν ένα ωραίο σόου που μοιάζει με επίδειξη μόδας. Η τραγουδίστρια φορά ένα μαύρο αστραφτερό φόρεμα ενώ οι χορευτές είναι ντυμένοι στα λευκά. Η χορογραφία είναι πολλή έντονη.

7. Tusse – Voices

Σειρά του Tusse. Στην αρχή κάνει πασαρέλα όπως η Φουρέιρα το 2019. Το σκηνικό είναι σκοτεινό. Αρχίζει μόνος του και στη συνέχεια εμφανίζονται 4 χορευτές. Τα πλάνα του ανέβαζουν πάρα πολύ την εμφάνιση του. Έχει τον αέρα του νικητή.

8. Alvaro Estrella – Baila Baila

Ο Alvaro συνοδεύεται από 4 χορευτές ενώ από πίσω τους είναι και η κατασκευή που μοιάζει με σπίτι. Πολύχρωμο σκηνικό και πολύς χορός. Η εμφάνιση θυμίζει καλοκαιρινό πάρτι.

9. Clara Klingenström – Behöver inte dig idag

Η Clara είναι μόνη στη σκηνή με μόνη συντροφιά την κιθάρα της. Το τραγούδι της σε ταξιδεύει ενώ είναι και πολύ καλή φωνητικά. Τη φωτίζει ένας προβολέας στα αριστερά της.

10. Eric Saade – Every Minute

Ο Eric ντυμένος στα λευκά, στην ίδια εμφάνιση που θυμίζει βίντεο κλιπ. Είναι μόνος στη σκηνή ενώ προς το τέλος βλέπουμε και έναν χορευτή μαζί του. Η χορογραφία είναι έντονη και εντυπωσιακή. Θα μπορούσε να είναι ο νικητής αύριο.

11. Dotter – Little Tot

Η Dotter είναι ντυμένη στα μαύρα όπως και οι 4 χορευτές. Μια πολύ δυναμική εμφάνιση. Παίζουν πολύ τα φώτα και τα πλάνα. Οι χορευτές έχουν και φώτα στα χέρια τους, το ίδιο και η Dotter. Θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη.

12. Arvingarna – Tänker inte alls gå hem

Οι Arvingarna τραγουδούν ένα ρυθμικό τραγούδι στα σουηδικά. Έχουν πολλή ενέργεια. Επικρατούν κίτρινα και ροζ φώτα.

Αφού είδαμε μια σύνοψη των 12 υποψηφίων βλέπουμε μια αναδρομή στα παιδικά χρόνια του Christer Bjorkman αλλά και μια εμφάνιση από τους τρεις παρουσιαστές από κοινού.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα να δώσουν τους βαθμούς τους οι διεθνείς επιτροπές για αυτή την εικονική ψηφοφορία.

Οι επιτροπές αποτελούνται από τις εξής χώρες:

  • Αλβανία
  • Γαλλία
  • Ελβετία
  • Ισλανδία
  • Ισραήλ
  • Κύπρος
  • Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ολλανδία

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι δεν έχουμε πρόσβαση στη διαδικασία αυτή.

Επιστρέψαμε και βλέπουμε πάλι μια σύνοψη των 12 υποψηφίων. Στη συνέχεια εμφανίζεται και μας τραγουδάει ξανά ο Måns Zelmerlöw.

Τέλος, βλέπουμε και μια τραγοδίστρια να ερμηνεύει μια εκδοχή του Move των The Mamas που θυμίζει καμπαρέ.

Σειρά έχουν τα αποτελέσματα του σουηδικού κοινού. Στην εικονική ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών ισοφάρισαν στην πρώτη θέση οι Klara Hammarström, Paul Rey και Clara Klingenström.

Νικητής του εικονικού Televoting ήταν ο Eric Saade αλλά και τελικός νικητής και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2021.

Ραντεβού αύριο βράδυ με τον μεγάλο Τελικό του Melodifestivalen.

 

1 reply
  1. MYROFORA
    MYROFORA says:

    Hi everyone, hi eurofans <3 Είμαι η Μυροφόρα από Κύπρο και έχω δημιουργήσει ένα κανάλι στο youtube σχετικό με θέματα της eurovision! Σε αυτό το βίντεο που έκανα με 2 φίλους μου, μπορείτε να βρείτε τις εντυπώσεις μας και το τοπ 12 του τελικού του Melodifestivalen 2021, όπως προέκυψε μέσα από την ψηφοφορία μας!

    https://www.youtube.com/watch?v=fq_VqL515MY&ab_channel=MYROFORA

    επιπλέον, έχω ετοιμάσει ένα βίντεο με την αντίδρασή μου στο Last Dance, το οποίο λογικά θα ανέβει αύριο!!!
    Ελπίζω να σας αρέσει (please, δείξτε κατανόηση :Ρ είναι ακόμα αρχή και πειραματίζομαι με μοντάζ κλπ)

    Να είστε καλάαα <3

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *