Σουηδία: Η γενική πρόβα του Andra chansen! (Live)

Ξεκίνησε η γενική πρόβα του Andra chansen του Melodfestivalen 2021. Εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά στο virtual press center που έχει ετοιμάσει η σουηδική δημόσια τηλεόραση και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε ζωντανά αύριο. Δεν έχετε παρά να ανανεώνεται το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας!

Η βραδιά ξεκινά με τους παρουσιαστές μας, Christer Bjorkman και Shirley Clamp, αφού μας καλησπερίσουν μας λένε ότι είναι όλα έτοιμα για το διαγωνιστικό μέρος.

Οι 8 αποψινές συμμετοχές που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίστηκαν σε 4 ζευγάρια και έτσι άλλες τέσσερις συμμετοχές θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για την Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μονομαχία 1η

Alvaro Estrella – “Baila Baila”  VS   Lillasyster – “Pretender”

Ο Alvaro είναι πολύ άνετος στη σκηνή. Το σκηνικό είναι πολύχρωμο ενώ η όλη εμφάνιση είναι ξεσηκωτική. Νομίζω είναι η καλύτερη του φορά ως τώρα για φέτος στο Melodifestivalen.

Οι Lillasyster είναι πολύ δυναμικοί με το ροκ κομμάτι τους. Πολλές φωτιές στη σκηνή. Εξαιρετική ερμηνεία από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Μονομαχία 2η

Frida Green – “The Silence”  VS  Paul Rey – “The Missing Piece” 

Η Frida ντυμένη στα καταπράσινα είναι μόνη στη σκηνή αρχικά. Σκοτεινοί φωτισμοί. Στη συνέχεια συνοδεύεται από 4 άτομα που της κάνουν φωνητικά. Δυστυχώς δεν ήταν σήμερα η καλύτερη της στιγμή.

Ο Paul είναι μόνος στη σκηνή, ντυμένος στα λευκά. Το σκηνικό είναι πορτοκαλί. Είναι πολύ τηλεοπτικός ενώ η ερμηνεία του σε ταξιδεύει.

Μονομαχία 3η

Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong”   VS  Clara Klingenström – “Behöver inte dig idag”

Η Eva και η Ewa μας παρουσιάζουν πάλι το κωμικό τους σόου. Στην αρχή τις βλέπουμε μόνες ενώ μετά τις συνοδεύουν 4 χορευτές. Μια αστεία και χαρούμενη εμφάνιση.

Η Clara είναι ντυμένη στα κόκκινα. Βρίσκεται μόνη στη σκηνή με μοναδική συνοδεία την κιθάρα της. Φωνητικά είναι καλή.

Μονομαχία 4η

Klara Hammarström – “Beat of Broken Hearts”   VS  Efraim Leo – “Best of Me”

Η Klara μόνη στη σκηνή κάνει μια διαστημική εμφάνιση. Πολλά κοντινά πλάνα ενώ στο τέλος έχουμε και βροχή πυρών. Η καλύτερη της εμφάνιση στο Melodifestivalen.

Ο Efraim συνοδεύεται από δύο χορευτές, όλοι τους στα ασπρόμαυρα. Πολλά κοντινά πλάνα και εδώ. Είναι βελτιωμένος από τον ημιτελικό αλλά δεν φαίνεται να ναι ακόμα πολύ εξοικειωμένος με τη σκηνή.

Αφού δούμε ένα μικρό βίντεο για να θυμηθούμε τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, βλέπουμε ένα ντουέτο ανάμεσα στους παρουσιαστές. Ακόμα, βλέπουμε νέα εντυπωσιακό ντουέτο ανάμεσα στον Felix Sandman και τον Benjamin Ingrosso.

Όλοι οι καλλιτέχνες μετά εμφανίζονται στην σκηνή και έχουμε ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Στα εικονικά αυτά αποτελέσματα στον Τελικό προκρίθηκαν:

  • Alvaro Estrella (Νικητής 1ης μονομαχίας)
  • Paul Rey (Νικητής 2ης μονομαχίας)
  • Eva Rydberg & Ewa Roos (Νικήτριες 3ης μονομαχίας)
  • Klara Hammarström (Νικήτρια 4ης μονομαχίας)

Η πρόβλεψη μου

Μετά τα όσα είδα πιστεύω ότι οι τέσσερις υποψήφιοι που θα περάσουν στον μεγάλο Τελικό είναι:

  • Lillasyster (Από την πρώτη μονομαχία)
  • Paul Rey (Από την δεύτερη μονομαχία)
  • Eva Rydberg & Ewa Roos (Από την τρίτη μονομαχία)
  • Klara Hammarström (Από την τέταρτη μονομαχία)

Ποιοι πιστεύετε ότι θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό στην αυριανή δεύτερη ευκαιρία του Melodifestivalen;

Πηγή Φωτογραφιών: SVT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *