Ιταλία: Ποιον δείχνουν νικητή του Sanremo τα στοιχήματα;

Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ στην μικρή πόλη της Λιγουρίας, το 71ο Φεστιβάλ του Sanremo. Μετά από τέσσερις πολύ όχι και τόσο πετυχημένες βραδιές από άποψη τηλεθέασης και όχι μόνο, το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε με τον μεγάλο του τελικό. Ο νικητής θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Εάν δεν το επιθυμεί, τότε η RAI έχει δικαίωμα να επιλέξει όποιον άλλο εκ των συμμετεχόντων επιθυμεί, σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια.

Ποιον δείχνουν νικητή όμως τα στοιχήματα; Στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά είναι ο Ermal Meta, ενώ τον ακολουθούν από απόσταση οι Annalisa, Willie Peyote, Colapesce & Dimartino.

Πως να παρακολουθήσετε το Sanremo 2021

Το Φεστιβάλ του Sanremo 2021 μπορείτε να το παρακολουθηθεί ζωντανά στην τηλεόραση, από το Rai1, αλλά και από τον ιστότοπο του RaiPlay στις 21.45 ώρα Ελλάδας.

Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της ιταλικής μουσικής, έχετε υπομονή στα ατέρμονα ιταλικά σόου, με πολλούς καλεσμένους, ατελείωτους πολλές φορές διαλόγους και κάθε άλλου είδους παρεμβολές που μπορεί να τραβήξουν τη μετάδοση ακόμα και μέχρι τις 3 το πρωί, συντονιστείτε μαζί μας στη μεγάλη γιορτή του ιταλικού τραγουδιού, από την οποία μεγάλοι διεθνείς σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους!

Viva Sanremo λοιπόν! Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun γιατί η βραδιά αναμένεται μεγάλη και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *