Eurovision 2021: Την ερχόμενη εβδομάδα η σειρά εμφάνισης των δύο Ημιτελικών!

Η στιγμή που πολλοί φαν αναμένουν έφτασε. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο Ημιτελικούς της Eurovision 2021.

Η αποκάλυψη έγινε από τον επικεφαλής του Διαγωνισμού Twan van de Nieuwenhuijzen, ο οποίος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Wiwibloggs, αναφέρθηκε στη διαδικασία, των εφεδρικών παραστάσεων (Live on tape videο), αλλά και πότε αναμένεται να ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο Ημιτελικούς της Eurovision 2021.

Σχετικά με τα Live on tape videο οι χώρες είχαν την ευελιξία να τις ηχογραφήσουν όποτε το επιθυμούσαν. Υπάρχει πολλή δουλειά για την Eurovision, είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό να το κάνεις. Λοιπόν, δεν μπορώ να φανταστώ μια άλλη παραγωγή στην οποία μιλάς με ανθρώπους από την Ισλανδία και από τον Άγιο Μαρίνο και από τη Γεωργία, και φυσικά από όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτή. Η σειρά εμφάνισης των Ημιτελικών έχει αποφασιστεί και τώρα περιμένουμε την τελική έγκριση από την EBU. Μπορούμε να την περιμένουμε κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Ελλάδα έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού (θέσεις 1 με 9), ενώ η Κύπρος στο δεύτερο μισό του Πρώτου Ημιτελικού (θέσεις 9 με 17).

Ποιος περιμένετε να ανοίξει και να κλείσει τους δύο Ημιτελικούς; Πείτε μας την άποψη σας στα παρακάτω σχόλια! Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στην Eurovision 2021.

Πηγή: Wiwibloggs

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχει αποφασιστεί η σειρά, χωρίς να ανακοινωθεί το νέο τραγούδι της Λευκορωσίας…
    Στο καλό Λευκορωσία, προσωπικά δε θα μου λείψει, διότι κατά βάση στέλνει μέτριες ως κακές συμμετοχες και φέτος είχαν μια σαφώς πολιτικοποιημένη προσέγγιση για το διαγωνισμό.

    Απάντηση
  2. Thisisntourlastdance
    Thisisntourlastdance says:

    Πιστευω οτι θα μας δωσουν παλι την 1η θεση ( και το supergirl θα εμφανιζοταν 1ο )
    Αρεσει στον Bjorkman να ανοιγει τον διαγωνισμο με polished pop entries ( πχ το 2019 με τη Ταμτα, 2018 με Aisel και Rybak ). Καποτε εβαζαν καπως αδυναμες entries να ανοιγουν τον ημιτελικο αλλα ο Bjorkman το αλλαξε αυτο, βαζει αρκετα δυνατες συμμετοχες πρωτες για να τραβηξει το ενδιαφερον του κοινου αμεσως.
    Μονο αν εχουμε ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ παρουσιαση δεν θα μας βαλει πρωτους και θα μας κρατησει για το τελος του πρωτου μισου, να ξερετε οτι αν δουμε στη σειρα εμφανισης 1οι η παρουσιαση δεν θα ναι κατι απιστευτο.

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Ακουγεται λογικο αυτο που λες..Αν η σκηνικη μας παρουσια ειναι τοσο φοβερη και εκμηδενισει ολες τις αλλες που θα ακολουθουν, δεν θα μας βαλουν πρωτους.

      Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Ξεκαθαρα η Ελλαδα ειτε ανοιγει τον ημιτελικο πρωτη ειτε εμφανιζεται τελευταια στο α΄μισο πριν τις διαφημισεις. Οποια θεση απο αυτες τις 2 και να μας δωσουν, για τον ημιτελικο σουπερ ειναι! Τι πιστευει η συντακτικη ομαδα?

    Απάντηση
    • Thisisntourlastdance
      Thisisntourlastdance says:

      Προφανως ειναι καλυτερη η θεση στο τελος του πρωτου μισου!
      Η πρωτη θεση δεν εχει φερει πολλες αποτυχιες γενικα ( οπως η δευτερη που ειναι καταραμενη! ), αλλα δεν εχει σημασια μονο η προκριση, αλλα και το ποσο καλα θα πας στον ημιτελικο. Αν περασεις με το ζορι στον ημιτελικο, θα σου δωσουν και κακη θεση εμφανισης στον τελικο.
      Η Ταμτα το 2019 παραλιγο να μεινει απεξω που εμφανιστηκε πρωτη ( 9η στον ημιτελικο ), αλλα στον τελικο που εμφανιστηκε στη μεση τερματισε 13η.
      Με λιγα λογια, πιστευω οτι το Last Dance ανετα θα περασει και απο τη 1η θεση, αλλα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να τα παει πολυ καλα αν εμφανιστει 9ο.

      Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Οι διαφημίσεις δεν πέφτουν ποτέ στη μέση, αλλά μετά το 6ο τραγούδι και μετά το 12ο. Ουσιαστικά οι συμμετοχές χωρίζονται σε τρία μέρη κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

      Απάντηση
  4. Takis
    Takis says:

    Εμένα πάλι δε μου αρέσει που αποφασίζουν οι παραγωγοί τη σειρά εμφάνισης. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπότε πρέπει να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κοινού, από την άλλη όμως είναι και ένας διαγωνισμός. Αν αποδεχόμαστε ότι η σειρά εμφάνισης παίζει ρόλο στην εντύπωση που θα αφήσει μια συμμετοχή στο κοινό (και άρα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα) τότε η κλήρωση είναι ο πιο “δίκαιος” τρόπος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *