Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου και πέντε ακόμη νικητές του διαγωνισμού ως interval act στον τελικό του διαγωνισμού!

Οι στέγες του Ρότερνταμ θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου.

Οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της Ολλανδίας, NPO / NOS / AVROTROS αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το “Rock the Roof”, μια θεαματική παράσταση που θα παρακολουθήσουμε στον τελικό της Eurovision 2021, με έξι θρυλικούς νικητές της Eurovision: Lenny Kuhr ( De Troubadour, 1969), Teach-In – Getty Kaspers ( Ding-a-dong, 1975 ), Sandra KimJ’aime La Vie, 1986), Helena PaparizouMy Number One, 2005), LordiHard Rock Hallelujah, 2006) και Måns ZelmerlöwHeroes, 2015).

Οι έξι νικητές που ανάμεσα τους ξεχωρίζει και η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου, θα ερμηνεύσουν τα νικητήρια τραγούδια τους, σε τρεις στέγες επιβλητικών κτιρίων του Ρότερνταμ. Οι στέγες του Maassilo, του Hotel New York, και του μουσείο Boijmans Van Beuningen Depot, θα μετατραπούν σε σκηνές, προωθώντας τα είδωλα της Eurovision σε νέα επίπεδα.

Ο παραγωγός του φετινού διαγωνισμού Bakker εξηγεί:

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας. Αρκετός λόγος για να προσελκύσουμε τα εκατομμύρια των θεατών σε μοναδικές παραστάσεις από τρεις τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης. Ο τίτλος αυτής του σημαντικού δρώμενου είναι “Rock the Roof” για έναν λόγο. Κυριολεκτικά γυρίζοντας σε μεγάλα ύψη, θέλουμε να εκπλήξουμε την Ευρώπη δημιουργικά και οπτικά. Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να ευχόμουν καλύτερη πόλη από το Ρότερνταμ. Κάθε σημείο σε αυτήν την πόλη είναι χαρακτηριστικό. Το Ρότερνταμ δεν θα ξεχαστεί σύντομα. 

Σύμφωνα με τον Bakker, και οι έξι καλλιτέχνες είπαν αμέσως «ναι» στην ιδέα, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελών μιας πολύ ειδικής ολλανδικής μπάντας:

Επειδή πρόκειται για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Teach-In θα βρεθούν στην αρχική τους σύνθεση μετά από πολύ καιρό. Κάθε παράσταση θα έχει τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα.

 

Εμείς φυσικά ανυπομονούμε για αυτό το interval act και περισσότερο απ’ όλα ανυπομονούμε να δούμε ξανά το My Number One της δικής μας Έλενας Παπαρίζου!

Πηγή: Eurovision.tv
23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Batman
    Batman says:

    Επομένως στον τελικό (interval act) θα ακουστεί όχι μόνο η μοναδική ελληνική νικητήρια συμμετοχή (μέχρι τώρα), αλλά και η συμμετοχή που κέρδισε στον διαγωνισμό στην Αθήνα. Σε πρώτη φάση αναρωτήθηκα απο που και ωσπού αυτές και όχι άλλες νικητήριες συμμετοχές; Είναι όμως τυχαίο ή προσπαθούν να προετοιμάσουν με έξυπνο τρόπο το έδαφος για ESC Athens 2022? Μην ξεχνάμε οτι στο σημείο αυτό η EBU έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τις αποστολές, τόσο η πρόταση για σκηνική παρουσίαση και τραγούδι όσο και το LiveOnTape video πολλών χωρών έχουν ήδη κατατεθεί…

    Απάντηση
    • Escfan
      Escfan says:

      Ο μόνος τρόπος να πραγματοποιηθεί το Athens 2022 είναι να στείλουμε άλλο τραγουδι. Γιατί και τον Θεό τον ίδιο να κατεβάσουν στην σκηνή άμα δεν έχεις τραγουδι δεν…..

      Απάντηση
      • Batman
        Batman says:

        Επειδή δεν αρέσει σε εσένα δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλό τραγούδι.
        Εξάλλου δεν γίνεται να αρέσει κάτι σε όλους.
        Το arcade ούτε στο televoting ούτε στα juries βγήκε πρώτο. Σε πολλούς δεν άρεσε. Ωστὀσο βγήκε πρώτο στην πλειοψηφία.

        Απάντηση
        • Escfan
          Escfan says:

          Δεν έκρινα το γούστο κανενός ας ακούει ο καθένας ο,τι θελει και ας ψηφίσει ό,τι γουσταρει αλλα υπάρχει και μια αντικειμενικοπτητα μέσα στην υποκειμενικοτητα του πράγματος πως να το κάνουμε. Το τραγούδι δεν είναι για πρωτιά και είναι οκ, δεν είπα να πάμε για πρωτιά απλά μου φαίνεται αστείο κάποιος που ασχολείται με τον διαγωνισμό να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει. Το arcade δεν αρεσε σε πολλούς όπως και το toy αλλα δεν έχει σημασία σε πόσους δεν αρέσει κάτι αλλα σε πόσους αρέσει. Και το ελληνικό τραγούδι φέτος δεν θα κερδίσει γιατί ακριβως δεν θα αρέσει σε τόσους πολλούς ώστε να κερδισει

          Απάντηση
          • Batman
            Batman says:

            Οτι και να λες τώρα, παραμένει η γνώμη σου.
            Κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός την δεδομένη στιγμή, ούτε πρόβες έχουμε δει ούτε τις επιδόσεις των καλλιτεχνών τραγουδιστικά έχουμε ακούσει. Και το My number one που ήταν νικητήριο, δεν άρεσε και δεν αρέσει σε πολλούς. Ακόμα και σε έλληνες. Επομένως ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει.
            Το αποτέλεσμα θα φανεί τον Μάιο.
            Απο την άλλη επειδή ασχολούμαι χρόνια με τον διαγωνισμό, έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα. Δεν πιστεύω οτι θα κερδίσει η Ελλάδα φέτος, ωστόσο ακούγοντας και τις άλλες φετινές συμμετοχές δεν το αποκλείω. Επομένως φιλικά θα σου πω να είσαι πιο ανεκτικός στις γνώμες των άλλων, αλλά και πιο ανοιχτόμυαλος καθώς το αποτέλεσμα τον Μάιο μπορεί να σε εκπλήξει 🙂

  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Η΄ πολυ απλα αυτοι ηταν διαθεσιμοι. Δεν μπορω να καταλαβω τη συνδεση με μια πιθανη νικη της Ελλαδας (ή οποιασδηποτε αλλης χωρας) φετος. Γιατι να πρεπει ντε και καλα να ετοιμασει κανεις εξυπνα το εδαφος για τη νικη μιας χωρας; Που κολλαει αυτο; Με το ιδιο ανοητο σκεπτικο φωναξαν τη Φουρειρα στο Ισραηλ για να ετοιμασουν το εδαφος για τη νικη της Ταμτα. Ο,τι ναναι πραγματικα…

    Απάντηση
    • Batman
      Batman says:

      Απλά αναρωτήθηκα. Ενδεχομένως και να υπάρχει σύνδεση. Μην τρελαίνεσαι όμως…
      Εξάλλου η απορία μου απαντήθηκε στο τελευταίο άρθρο
      ῾…η ομάδα της Stefania, η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική στο να επιλεγεί από τους Ολλανδούς διοργανωτές και η Έλενα Παπαρίζου για το Rock The Roof.῾

      Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Πάρα πολυ τιμητικό για την έλενα ως νικήτρια για την Ελλάδα και φυσικά και για την χώρα μας αφου οπως βλεπουμε εχουν επιλεχθει νικητές μονο βόρειων χωρών.Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα απο τον Νότο στο Interval act, δείχνει μία γενικότερη μεταστροφή του κλίματος για την χωρα μας στον διαγωνισμό,φαίνεται πως τα ΄΄πετρινα” χρονια της Ελλαδας στον διαγωνισμο φετος λαμβανουν τελος…..και φυσικα δικαιωνει την επιλογη της Στεφανιας…..παιζει στην έδρα της. Καλη επιτυχια και ειμαστε πολυ περηφανοι για την Ελενα που κακα τα ψεμματα,ολες οι υπολοιπες ηρθαν μετα απο αυτην,η Παπαριζουν εγκαθιδρυσε την αγγλοφωνη ποπ στην Ελλαδα,αυτη ανοιξε τον δρομο για να ταγουδανε αγγλοφωνα Ελληνες τραγουδιστες της ποπ.

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Χαλαρώστε λίγο με αυτούς τους κατάπτυστους χαρακτηρισμούς μερικοί. Ακου εκεί σκατόψυχοι, επειδή μπορεί να μην μας αρέσει η δουλειά του Κοντόπουλου. ήμαρτον πια…καλά τα λέει ο escfan πιο πάνω, ποια νίκη ρε παιδιά; τα τραγούδια που έχουν δυναμική νίκης τα γνωρίζουμε ήδη. Πλέον υπάρχει το ίντερντετ, βλέπουμε απόψεις, στοιχήματα, polls, ξέρουμε τι αρέσει και τι οχι.
      Η Ελλάδα αν κάνει καλή εμφάνιση μπορεί θα μπει 15αδα, αλλά για νίκη μόνο σε καποιο παράλληλο συμπαν.

      Απάντηση
      • Batman
        Batman says:

        Eurodisaster ὀνομα και πράγμα.
        Επειδή δεν θέλω να πάω κόντρα στην μιζέρια και την γκρίνια μερικών, απλά θα αναφέρω οτι τα τραγούδια φέτος που έχουν δυναμική νίκης ΔΕΝ τα γνωρίζουμε ακόμα. Όσοι γνωρίζουν θα καταλάβουν τι εννοώ. Όσοι κάνουν πως γνωρίζουν ας κάνουν και οτι ξέρουν τα φαβορί.
        Φελάκια απο Gotham City 🙂

        Απάντηση
        • Eurodisaster
          Eurodisaster says:

          Γιατί είστε τόσο triggered τα Κοντοπουλάκια; επίσης, με τα “όσοι γνωρίζουν, θα καταλάβουν” καμία αξιοπίστία δεν προσθέτεις στα γραφόμενά σου, να ξέρεις. ότι και καλά τι; είσαι τόσο μέσα στα πράγματα και ξέρεις περισσότερα από μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς;
          Δεν έχει δυναμική νίκης το τραγούδι μας. Δεν ισχυρίστηκα όμως ότι θα πατώσουμε. Με μια καλή εμφάνιση μπορούμε να βρεθούμε 15αδα, που είναι και μια χαρά αποτέλεσμα.

          Απάντηση
    • Escfan
      Escfan says:

      Αν είμαι σκατοψυχος γιατί δεν μου αρέσουν οι αδιάφορες πλαστικουρες του Κοντόπουλου και ο υπερβολικός και ξεπερασμενος τρόπος που παρουσιάζει τα τραγούδια ο Φωκάς τοτε περήφανα λέω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ τουλάχιστον όμως έχω γούστο και αισθητικη

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Και ποιος είστε εσείς που θα κρίνετε το γούστο και την αισθητική μας? Από πότε υπάρχει ένα γούστο και μια αισθητική? Συνέλθετε σας παρακαλώ, ο καθένας έχει την άποψη του αλλά δεν δύναται και δεν πρέπει να κρίνει τον άλλο και την αισθητική του. Ο οποιοσδήποτε έχει άποψη γνώμη και φωνή και τα εκφράζει, αν δε σας αρέσει θεμιτό και φυσικά το ίδιο ισχύει και για αντίθετη περίπτωση! Ας στηρίξουμε την συμμετοχή μας και ας πάμε ταπεινά..!

        Απάντηση
        • Escfan
          Escfan says:

          Εκρινα εγώ κάποιον συγκεκριμένα για το γούστο και την αισθητική του;;; για το δικό μου γούστο και την δική μου αισθητική μιλάω και αυτήν υπερασπιζομαι αν θέλετε να ακουτε το τραγούδι της Ελλάδας κάθε μέρα και συνέχεια δεν επηρεάζει κάπως την δική μου την ζωή. Εσείς καλύτερα να συνέλθετε που ανοίγετε διαδικτυακό πόλεμο για ένα τραγούδι. Εγώ απάντησα ειρωνικά σε ένα γέλιο σχόλιο που είπε ότι είμαστε σκατοψυχοι όσοι δεν μας αρέσει η δουλειά της dream team. Και στην τελική αν δεν ήθελαν να κρίνουμε την δουλειά τους θα αφηναν τα τραγούδια να τα ακούνε μόνο οι ίδιοι και να χαίρονται, από την στιγμή που βγάζουν ένα καλλιτεχνικό έργο στην δημοσιότητα λογικό είναι να το κρίνουμε με βάση πάντα το δικό μας προσωπικό γούστο και αισθητική. Αν εσάς αυτή είναι η αισθητική σας με γεια σας με χαρά σας δεν την κατακρίνω εσείς το παίρνεται στραβα

          Απάντηση
          • Miltos
            Miltos says:

            Σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζομαι την έκφραση “σκατοψυχοι”. Όπως προείπα ο καθένας εκφράζει την άποψη του και είναι απόλυτα θεμιτό να μην αρέσει το τραγούδι, εντούτοις πιστεύω ότι με την έκφραση σας υπονομεύεται τις αισθητικές των υπολοίπων. Ενδεχομένως να το εξέλαβε λανθασμένα αλλά έτσι το κατάλαβα, εξού και το σχόλιο μου. Η πρόθεση μου δεν ήταν να ξεκινήσω πόλεμο, αλλά να πω την γνώμη μου. Καλή συνέχεια, ας χαρούμε τον διαγωνισμό και μακάρι το αποτέλεσμα για την χώρα μας να είναι το καλύτερο..!

        • Escfan
          Escfan says:

          Επίσης αν το τραγουδι ήταν για την junior eurovision θα το έκρινα με πολύ διαφορετικό τρόπο και σίγουρα θα μπορούσα να καταλάβω τα σχολια για πιθανή πρωτιά αλλα εδώ μιλάμε για την κανονική

          Απάντηση
  4. ABC
    ABC says:

    Ένας διαγωνισμός που μετράει 65 χρόνια & βρήκαν να προσκαλέσουν (μαζί με άλλους πέντε) τον Måns Zelmerlöw (για την ιστορία, πήρε το βραβείο ενώ είχε έρθει 3ος στο televoting με καμιά 100αρια βαθμούς διαφορά από τον 1ο) που τον τρώμε στη μάπα κάθε χρόνο από το 2015 να εμφανιστεί στο interval act του τελικού; Μα τι πρωτοτυπία είναι αυτή; Τι έκπληξη!
    Θα μπορούσαν πχ να είχαν προσκαλέσει τον Johnny Logan που πέρα από Mr. Eurovision & εκπρόσωπο της Ιρλανδίας που έχεις τις περισσότερες νίκες στο θεσμό, ήταν & ο νικητής στην τελευταία ολλανδική διοργάνωση το 1980 στη Χάγη. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι προσκλήθηκε & η Gigliola Cinquetti, αλλά δε θα παρεβρεθεί λόγω υγείας.

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      ‘Οντως δεν υπάρχει μεγαλύτερος μαϊντάνος της Εurovision από τον συγκεκριμένο. Το έχει μετατρέψει σε πλήρη απασχόληση. Να μου πεις, δεν είναι ο μόνος…

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *