Eurovision 2021: Σήμερα η συνάντηση των αρχηγών αποστολών | Με νέα αρχηγό αποστολής η ΕΡΤ!

Με την βοήθεια της χρήσης της τεχνολογίας πραγματοποιείται σήμερα η συνάντηση των αρχηγών αποστολών. Οι 40 χώρες καλούνται να υποβάλουν στην διοργάνωση τα βιντεοκλίπ των συμμετοχών τους, αλλά και το φάκελο με τις οδηγίες για την σκηνική τους εμφάνιση. Ερωτηματικό βέβαια παραμένει τι θα γίνει με την Λευκορωσία.

Με την Σοφία Δρανίδου αρχηγό αποστολής στην Eurovision 2021

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας της Μαρίας Κουφοπούλου στην θέση της αρχηγού της ελληνικής αποστολής στο διαγωνισμό, η ΕΡΤ επέλεξε την Σοφία Δρανίδου να την διαδεχθεί, μετά και τις διοικητικές αλλαγές που είχαμε τους προηγούμενους μήνες στο ραδιομέγαρο.

Η Σοφία Δρανίδου έχει μεγάλη εμπειρία στην Eurovision, αφού επί χρόνια ήταν βοηθός αρχηγού αποστολής, ενώ πλέον είναι και προϊσταμένη του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ.

Νέους αρχηγούς αποστολών όμως έχει το Ισραήλ και η Πολωνία.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Λευκορωσίας

Άγνωστο παραμένει το μέλλον της Λευκορωσίας στην Eurovision 2021. Μετά την απόφαση της EBU να ακυρώσει το  “Ya nauchu tebya”, ζητώντας από την δημόσια τηλεόραση της χώρας να υποβάλει ένα νέο τραγούδι ή να αλλάξει τους στίχους, ο Πρόεδρος Λουκασένκο δήλωσε πως θα καταθέσουν νέο τραγούδι. Παρ’ όλα αυτά μέχρι και χθες το βράδυ, οι Galasy ZMesta φαίνονταν ως οι εκπρόσωποι της Λευκορωσίας στην Eurovision 2021, στον επίσημο ιστότοπο του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Λευκορωσίας. Σήμερα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα αυτό.

Η διαδικασία της συνάντησης των αρχηγών αποστολών

Διαδικτυακά όπως σας είπαμε και παραπάνω θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των αρχηγών αποστολών για την Eurovision 2021. Οι συμμετέχουσες χώρες καλούνται να υποβάλουν στους Ολλανδούς διοργανωτές το πλήρη φάκελο της συμμετοχής τους. Αυτός περιλαμβάνει το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, τους στίχους, τους συντελεστές, αλλά και έναν αναλυτικό οδηγό με το σχέδιο της σκηνικής εμφάνισης. Σήμερα θα δοθούν στην δημοσιότητα και τα τελευταία τραγούδια, της Μάλτας και της Γεωργίας δηλαδή.

Σήμερα πάντως έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους του Ρότερνταμ το Eurovision τραμ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Έχω την εντύπωση πως μας είχατε ενήμερωσει πρώτοι εσείς, ότι έχουμε ήδη παραδοσει τις οδηγίες για την σκηνική μας εμφάνιση ή κάνω λάθος? Καλή μας επιτυχία!!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Οχι…σας ενημερωσαμε οτι εχει πραγματοποιησει εδω κ πολυ καιρο η ΕΡΤ και η ομάδα μας διαδικτυακο meeting για την παρουσίαση και ναι εχουμε ηδη υποβάλλει τα σχέδια μας εδω κ καιρο. Σήμερ αομως κατατιθεται ΕΠΙΣΗΜΑ και απο ολους ο πληρης φάκελος. Πραγματικα καποιες φορές απορω με τις απορίες σας!χαχα

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Καταρχας να ευχηθώ σε όλους (συντάκτες & χρήστες) χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή!

    Εύχομαι να πάνε ΟΛΑ καλά με τον φετινό διαγωνισμό και να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσωπικά το τραγούδι μας μου αρέσει πολύ και χαίρομαι που μας εκπροσωπεί φέτος αυτή η ομάδα και η πολλά υποσχόμενη ταλεντάρα ΣΤΕΦΑΝΙΑ !!!

    Έχοντας ακούσει σχεδόν όλες τις συμμετοχές πιστευω ότι εαν πάνε όλα καλά και με την σκηνική παρουσίαση θα ζήσουμε κάτι ανάλογο με το 2004. Δηλαδή, Ελλάδα και Κύπρος θα βρεθούν στο top10 άνετα! Χωρίς να αποκλείω και μια νίκη για μια από τις 2 χώρες.

    Όπως και να χει εύχομαι στην Στεφανία και στην Έλενα να χαρούν και να απολαύσουν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και όλες οι ευχές μας θα τις ακολουθούν!

    Καλή επιτυχία Στεφανία !
    Καλή επιτυχία Έλενα !

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *