Eurovision 2021: Σχέδια για υβριδικό Eurovillage

Ο δήμος του Ρόττερνταμ ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021. Σε μήνυμά του ο Said Kasmi, ο δημοτικός σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης, τουρισμού και πολιτισμού ανακοίνωσε πως έχουν προκύψει νέα σχέδια για ένα υβριδικό Eurovillage.

Για την ώρα, ένα Eurovillage με φυσική παρουσία δε φαντάζει ρεαλιστικό, γι’ αυτό και ο δήμος του Ρόττερνταμ θα στοχεύσει προς ένα υβριδικό Eurovillage. Αυτό σημαίνει πως το κοινό θα τηρεί κοινωνικές αποστάσεις, θα υπάρχει ένα μικρό podium και μαγνητοσκοπημένες ερμηνείες. Το κοινό θα μπορεί εισέλθει στον ανοιχτό χώρο του Eurovillage σε τμήματα, διατηρώντας 1,5 μέτρο απόσταση ενώ θα βρίσκεται καθήμενο.

Εφόσον οι κανονισμοί δεν επιτρέψουν φυσική παρουσία κοινού, το Eurovillage θα αποκτήσει μία πλήρη online μορφή. Οι δράσεις του προγράμματος του δήμου θα παραμείνουν επίσης online τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, οι δράσεις αυτές θα διασφαλίσουν πως οι κάτοικοι του Ρόττερνταμ θα βιώσουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ακόμα και σε κατάσταση lockdown.

Η τελική απόφαση αναμένεται στα μέσα Απριλίου

Πηγή: Eurovoix 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *