Martin Österdahl: ”Τα προηχογραφημένα φωνητικά δεν θα είχαν εφαρμοστεί χωρίς την πανδημία”!

Μιλώντας σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο podcast του The Euro Trip , ο εκτελεστικός επόπτης της Eurovision, Martin Österdahl, αποκάλυψε ότι ο νέος κανόνας που επιτρέπει τα προηχογραφημένα φωνητικά δεν θα είχε εφαρμοστεί για φέτος αν δεν υπήρχε η πανδημία του Covid-19.

Ο Martin Österdahl αποκάλυψε ότι υπήρχε εδώ και πολύ καιρό στα σχέδια τους αυτή η αλλαγή, αλλά δεν είχαν σκοπό γίνει το 2021.

Στα νέα πρωτόκολλα για την ασφάλεια της υγείας που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι οι αποστολές που θα συμμετάσχουν στο φετινό διαγωνισμό θα είναι περιορισμένες σε αριθμό και έτσι με αυτήν την αλλαγή περιορίζεται ο αριθμός των ερμηνευτών που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό στο Ρότερνταμ.

Πριν αναλάβει το ρόλο του εκτελεστικού επόπτη, ο Martin Österdahl βρισκόταν στην παραγωγή του Melodifestivalen και εξήγησε ότι πίσω από αυτό ήταν η έμπνευση για την αλλαγή του κανόνα για τη φετινή χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στην Eurovision 2021.

Πηγή: Eurovoix

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Σαν να λέμε δεν υπάρχει κρίση που να μην χρησιμεύει ως πρόσχημα για να περάσουμε αυτό που σχεδιάζαμε έτσι κι αλλιώς. Προφανώς αν δεν υπήρχε η κρίση δεν θα το έκανε τον πρώτο χρόνο που ανέλαβε, αλλά τον δεύτερο. Για να μην καρφώνεται.

    Απάντηση
  2. ESC SAN
    ESC SAN says:

    Οτι χειροτερο εχει μπει στον διαγωνισμο τα τελευταια χρονια, λυπαμαι γιατι ο Ολα Σαντ ηταν πολυ καλος σε οτι εκανε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *