Stefania: “Θέλω οι Έλληνες να είναι υπερήφανοι για την συμμετοχή μας και για μένα, το ελληνόπουλο από την Ολλανδία”!

Η Stefania και η μητέρα της, κα Κούλα Λυμπερακάκη, άνοιξαν την καρδιά τους στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό Hello. Στην συνέντευξη αυτή αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την σύνδεση της με την Ελλάδα, το Last Dance και τα όνειρα της μέσα από την φετινή συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Η κα Λυμπερακάκη δηλώνει συγκινημένη για την στιγμή που η κόρη της θα σηκώνει την ελληνική σημαία στο Ρότερνταμ, εκφράζοντας παράλληλα και την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που έχει η Stefania, ως ένα ελληνόπουλο του εξωτερικού να εκπροσωπεί την χώρα μας.

Το Last Dance είναι διαφορετικό από το SUPERG!RL

Η Stefania εξηγεί ότι το Last Dance είναι τραγούδι τελείως διαφορετικό από το περσινό.

Το Last Dance είναι πολύ διαφορετικό από το SUPERG!RL. Αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για όλη την ομάδα, που θέλαμε το καλύτερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα χωρίς να επαναλάβουμε τους εαυτούς μας. Έτσι προέκυψε ένα μελωδικό, δυναμικό και σύγχρονο κομμάτι με κάποια 80ς στοιχεία. Είμαι ενθουσιασμένη και ελπίζω στις 10 Μαρτίου να μοιραστεί όλη η Ελλάδα τον ενθουσιασμό μου. 

To “Last Dance” είναι ένα πολύ up-tempo κομμάτι, το οποίο όμως καταφέρνει να διατηρήσει την ευαισθησία και τη μελωδικότητα που συνήθως χάνονται στα πολύ δυναμικά τραγούδια.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν την αγχώνει που εκπροσωπεί την Ελλάδα μετά από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων η Stefania αναφέρει:

Η Eurovision είναι απρόβλεπτη. Με ενδιαφέρει να εκπροσωπήσω επάξια την Ελλάδα. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από παράγοντες που είναι εκτός της δύναμης ελέγχου οποιασδήποτε αποστολής. Για αυτό τον λόγο έχουμε δει τραγούδια που είναι φαβορί να μην περνούν ούτε στον τελικό και άλλα που ξεκινούν πολύ χαμηλά στα στοιχήματα να κατακτούν τις πρώτες θέσεις.

Όσο αφορά τώρα τις προβλέψεις της για την τελική κατάταξη του Last Dance, η Stefania αποφεύγει να δώσει πρόβλεψη, αλλά δηλώνει για μία ακόμα φορά αισιόδοξη.

Όλη η ομάδα μας πιστεύει πολύ στο τραγούδι μας που έχουμε φέτος. Μια πρόβλεψη δεν έχει νόημα. Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε μια εξαιρετική σκηνική παρουσία και θέλουμε η Ελλάδα και οι Έλληνες όπου και αν βρίσκονται να νιώσουν υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα που θα δούνε.

Στην συνέχεια η Stefania μιλά για την ζωή της στην Ολλανδία, αλλά και για την πιο έντονη εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει.

Μια Ελληνίδα στην Ολλανδία με συνάντησε τυχαία στο δρόμο και μου εξέφρασε την πιο όμορφη ευχή για καλή επιτυχία στην Eurovision. Δεν το περίμενα και πραγματικά με συγκίνησε.

Αναφερόμενη στον σύντροφο της, Γιάνε Χόιβελμανς η Stefania σκιαγραφεί την μεταξύ τους σχέση, αλλά me χιουμοριστική διάθεση δεν κρύβει και την ζήλεια του για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την επικοινωνία που είχε μαζί της.

Μου αρέσει το ότι είναι πολύ γλυκός, μου συμπαραστέκεται και με υποστηρίζει στα πάντα, γελάμε πολύ και έχουμε ωραία χημεία…Ζήλεψε λίγο είναι αλήθεια!

O Φωκάς Ευαγγελινός θα αποκαλύψει όταν πρέπει την σκηνική μας εμφάνιση

Αν και ρωτήθηκε και για την σκηνική της εμφάνιση στο Ρότερνταμ, η Stefania δεν αποκάλυψε τίποτα, λέγοντας πως όταν έρθει η ώρα θα αποκαλύψει ο Φωκάς Ευαγγελινός όσα πρέπει!

Η Stefania κάνει μία αναδρομή στην συνέντευξη σε όλα τα επαγγελματικά της βήματα. Από το Voice Kids, την Junior Eurovision, την συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά, στα βραβεία Mad. Την συνεργασία της με την Καλομοίρα, αλλά και τον θαυμασμό της για τον Σάκη Ρουβά.

Η γλυκύτατη Stefania κλείνει την συνέντευξη με τον στόχο που έχει θέσει για την συμμετοχή της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Θέλω να είναι υπερήφανοι για την συμμετοχή και την Ελλάδα, αλλά και για μένα, την Στεφανία, ένα ελληνόπουλο από την Ολλανδία.

Η κα Κούλα Λυμπερακάκη εξέφρασε την χαρά της που η κόρη της εκπροσωπεί την Ελλάδα, καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς, ως Έλληνες του εξωτερικού.

Ακολουθούμε τις ελληνικές παραδόσεις. Όλα τα παιδιά μας γνωρίζουν ελληνικά και επισκέπτονται την Ελλάδα πολύ συχνά. Η μεγαλύτερη κόρη μου ήταν μάλιστα ήταν μέλος στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Η σύνδεση με την Ελλάδα μας δημιουργεί μεγάλη χαρά…Για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού η Ελλάδα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά. Την στιγμή που η Στεφανία θα ανέβει στην σκηνή της Eurovision κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία θα είναι πολύ συγκινητική για εμένα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Last Dance θα δοθεί στην δημοσιότητα την Τετάρτη 10 Μαρτίου. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: Hello
1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η μεταμόρφωση από supergirl σε superwoman είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και εντυπωσιακή! Ελπίζω και το last dance να ναι εξίσου εντυπωσιακό και δυναμικό, όπως ακριβώς η ενήλικη πλέον Στεφανία μας και να ακούσουμε ενα σύγχρονο κομμάτι-αυτο που λέμε “Banger”. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *