Stefania και Destiny συναντήθηκαν στην Σόφια για το γύρισμα του Live On Tape!

Δύο νεαρά αλλά πολύ ταλαντούχα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να βρεθούν τις προηγούμενες ημέρες στην Σόφια, με αφορμή τα γυρίσματα των live on tape videos των συμμετοχών τους στην Eurovision 2021. Stefania και Destiny που γνωρίζονται ήδη από την Junior Eurovision 2016, ελπίζουν αυτή την φορά να διακριθούν στην Eurovision των ενηλίκων.

Η Destiny ήταν η νικήτρια της Junior Eurovision 2015, ενώ η Stefania εκπροσωπούσε στον διαγωνισμό που φιλοξενούνταν στην Μάλτα την επόμενη χρονιά την Ολλανδία. Εκεί είχαν και την πρώτη τους συνάντηση! Για αυτές τις αναμνήσεις φαίνεται να συζήτησαν τα δύο κορίτσια, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα έχουν πολλά περισσότερα να συζητήσουν, από τα κοινά τους βιώματα.

Ελλάδα και Μάλτα ήταν δύο εκ των πέντε χωρών που πραγματοποίησαν το γύρισμα του live on tape video της συμμετοχής τους, τις προηγούμενες ημέρες στην Σόφια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Themis
    Themis says:

    Γνωρίζετε αν είναι αυτό το ρούχο που φόρεσε στο live on tape? Θα το φορέσει και στο Ρότερνταμ; Περίεργο μου φαίνεται γιατί νομίζω είναι ίδιο με αυτό που φόρεσε σε μια φωτογράφηση με τον Στάνκογλου

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *