Stefania: “Θα έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο η εμφάνιση του Last Dance” !

Την πρώτη της συνέντευξη στην Κύπρο έδωσε η Stefania. Συγκεκριμένα μίλησε στον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο Down Town, απαντώντας φυσικά για την συμμετοχή της στην Eurovision 2021, την προετοιμασία της, αλλά και την ζωή και τα επαγγελματικά της σχέδια. Η Stefania μάλιστα ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού!

Στην σκηνή το άγχος μου εξαφανίζεται

Με πολύ καλή ψυχολογία η Stefania συνεχίζει την προετοιμασία της για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μετά την περσινή ακύρωση του και την σχεδόν άμεση επανεπιβεβαίωση της Stefania ως εκπροσώπου μας στην Eurovision, η Stefania γνωρίζει καλά τι σημαίνει ένα project όπως αυτό.

Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή. Καμιά φορά έχω λίγο άγχος, αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Συμμετέχω άλλωστε στο μεγαλύτερο μουσικό event της Ευρώπης που παρακολουθείται από 250 εκατομμύρια τηλεθεατές… Με το που ανέβω στην σκηνή αυτό το άγχος εξαφανίζεται.

Παρά τις θετικές κριτικές που έχει λάβει το Last Dance η Stefania είναι συγκρατημένη αισιόδοξη, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η Eurovision είναι απρόβλεπτη κανείς δεν ξέρει ποια θέση μπορεί κάποιος να κατακτήσει… Αυτό που έχουμε αποφασίσει με όλη την ομάδα, είναι να παρουσιάσουμε κάτι που θα νιώθουμε υπερήφανοι και από εκεί και πέρα το κοινό και οι επιτροπές θα αποφασίσουν για την τελική κατάταξη. Φυσικά ελπίζουμε τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο, να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Θα έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο η εμφάνιση μας

Αυτό που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό και όλοι ανυπομονούν να δούνε, είναι η σκηνική εμφάνιση της Stefania στον διαγωνισμό. Για μία ακόμη φορά ρωτήθηκε για αυτό η Stefania χωρίς φυσικά να δώσει απάντηση, αν και για πρώτη φορά μας έδωσε ένα στοιχείο.

Θα έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο! Δεν μπορώ να πω άλλα όμως, γιατί θα με “σκοτώσει” ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχω την χαρά και την τιμή να επιμελείται την σκηνική μου παρουσία.

Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Κύπρου

Η Stefania ανέφερε πως έχει ήδη μιλήσει με την Έλενα Τσαγκρινού μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης, ενώ ανυπομονεί να έρθει στην Ολλανδία για να την ξεναγήσει στην χώρα που μεγάλωσε.

Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Κύπρου.

Παιδικό όνειρο η Eurovision

Την σημασία που έχει για τους Έλληνες του εξωτερικού να εκπροσωπούν την Ελλάδα, αλλά και πως ένα παιδικό της όνειρο παίρνει σάρκα και οστά με την φετινή της συμμετοχή στον διαγωνισμό εξηγεί στην συνέχεια η Stefania.

Είναι ένα όνειρο που παίρνει σάρκα και οστά. Αισθάνομαι ευγνώμων και πολύ τυχερή που στα 18 μου χρόνια έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό μουσικής. Για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Συνήθως δεν έχω τα λόγια να το περιγράψω, αλλά έχω την επιθυμία να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους.

Κατάγομαι από την Ελλάδα. Είμαι Ελληνίδα

Για τις ελληνικές παραδόσεις που διατηρεί η οικογένεια της Stefania στην Ολλανδία, αλλά και την ελληνική της καταγωγή και την σημασία που δίνει σε αυτήν μιλά με συγκίνηση η νεαρή μας εκπρόσωπος.

Θυμάμαι κάθε Κυριακή που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια μαζί και τρώγαμε, να πηγαίνουμε εκκλησία και συναντούμε τους υπόλοιπους Έλληνες. Γενικά η οικογένειά μου έχει κρατήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις παραδόσεις και ταυτόχρονα έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ολλανδική κοινωνία…Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που νιώθω. Κατάγομαι από την Ελλάδα. Είμαι Ελληνίδα και από τους δύο γονείς και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία.

Στα 9 έδωσα το πρώτο μου αυτόγραφο

Για την εφηβική της ζωή, ως ένα διάσημο teen idol στην Ολλανδία μίλησε στο τέλος της συνέντευξης η Stefania. Για το πως διαχειρίζεται την επιτυχία της, τον επίσης διάσημο σύντροφό της, αλλά και τον χαρακτήρα της.

Μου λένε ότι είμαι πεισματάρα, αισιόδοξη και ότι έχω πλάκα. Στα ελληνικά δεν φαίνεται ακόμα γιατί δυσκολεύομαι όταν μιλάω…Το αγόρι μου το λένε Yannes και τον φωνάζω Γιάννη! Είναι στην ηλικία μου και είναι και αυτός τραγουδιστής. Δεν πιστεύω ότι έχω χάσει κάτι από την ανεμελιά μου. Έχω κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες για την ηλικία μου… Είχα την τύχη να τραγουδήσω μπροστά στην βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας και να γεμίσω δύο φορές το Ahoy Arena.

Η Stefania όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα είναι στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιεί συνεντεύξεις και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, στο πλαίσιο της προώθησης της ελληνικής συμμετοχής στην γενέτειρά της. Εξάλλου όπως έχει αναφέρει και η ίδια ελπίζει ότι θα λάβει το 12αρι του ολλανδικού κοινού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: Down Town Κύπρου
3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Γιάννη, αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείς να μας δώσεις περαιτέρω στοιχεία για την σκηνική παρουσία, ωστόσο θέλω να ρωτήσω πως θα την περιέγραφες με ΜΙΑ μόνο λέξη. Αυτό νομίζω μπορείς να μας το πεις!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εξαιρετικό πλάσμα! Σε όλους τους τομείς, ήθος, ευγένεια, τραγούδι τι να πει κανείς. Και όλα αυτά μόνο στα 19 της! Εύγε Στεφανία σε εσένα και στους δικούς σου που σε έχουν αναθρέψει σωστά.
    Όμως βρε πουλάκι μου δώσε κάτι παραπάνω, μια λέξη κλειδί κάτι… Το πολύ ιδιαίτερο είναι πολύ γενικό και υποκειμενικό ταυτόχρονα…
    Θα σκάσουμε έναν μήνα ακόμα μέχρι να δούμε την πρόβα μας… Τουλάχιστον ελπίζω να αξίζει η αναμονή γιατί δε νομίζω να πάρουμε ως τότε κάποια πιο λεπτομερή πληροφορία είτε από την ελληνική αποστολή είτε από εσάς εδώ στο σάιτ. Ο Φωκάς φαίνεται να είναι απόλυτος.

    Απάντηση
  3. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Μακαρι οντως να εχει κατι πολυ ιδιαιτερο!!! Εμενα το Last Dance ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι που εχουμε στειλει τη τελευταια δεκαετια, το λατρευω, αλλα μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι μπορουν να πουν ” ωραιο ειναι αλλα οχι ιδιαιτερο ”. Επομενως κατι ξεχωριστο στην παρουσιαση θα το αντισταθμισει αυτο!

    Παντως, και η Ντεμυ ελεγε οτι ειχαν σκεφτει κατι πολυ ιδιαιτερο και εκλαψε μολις της τα ειπε ο Φωκας ( μαλλον για τους χορευτες-κυκνους) αλλα τελικα δε του βγηκε οπως το ειχε φανταστει. Το καλο βεβαια απο εκεινη την ιστορια ειναι οτι και ο ιδιος ο Φωκας εγινε πιο εμπειρος και δεν θα επαλαναβει ιδια λαθη, ειδικα για την Ελλαδα ξανα ( ακομα γελαω με το ” πτωμα ” της Ντεμυς που επεπλεε στην οθονη! ). Ελπιζουμε ολοι για κατι πετυχημενο. Ενας κριτικος που διαβαζω εγραψε για τη χωρα μας: Εθιστικο ρεφρεν, μπορει να εκπληξει, αν το στησουν στη σκηνη εξυπνα: Χρειαζεται κατι διασκεδαστικο και κατι με το οποιο ο κοσμος θα μπορει να ταυτιστει.
    Για να δουμε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *