Άγιος Μαρίνος: Με εθνικό τελικό για την Eurovision 2022!

Ο Άγιος Μαρίνος πρόκειται να πραγματοποιήσει το «Una voce per San Marino» για να επιλέξει τον εκπρόσωπο του για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022.

Η εθνική επιλογή αποκαλύφθηκε από τη Γραμματεία του Κράτους για τον Τουρισμό σε ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων για το επόμενο έτος.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή της επιλογής, μόνο ότι θα επιλεγεί μέσω μίας ανοιχτής διαδικασίας ο εκπρόσωπος της χώρας για την Eurovision 2022. Η επιλογή έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα τον Νοέμβριο, υποδεικνύοντας ότι το τραγούδι για την Eurovision θα καθοριστεί αργότερα.

Ο Άγιος Μαρίνος είχε μόνο μία φορά πριν πραγματοποιήσει εθνική επιλογή για να καθορίσει την συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το 2018 το 1in360 χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή τόσο του εκπροσώπου όσο και του τραγουδιού του κρατιδίου για τον διαγωνισμό. Ήταν ανοιχτό σε τραγουδιστές από όλο τον κόσμο και κατέληξε σε έναν ζωντανό τελικό από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Πηγή: SRTV

 

1 reply
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Ακόμα απορώ πως ο ζωντανός τελικός έγινε με έξοδα της SMRTV -αν το λέω σωστά- στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας ενώ η Σλοβακία δεν συμμετέχει από το 2012.
    Δεν νομίζω ότι είναι καλή επιλογή ο Εθνικός Τελικός για τον Άγιο Μαρίνο. Καλύτερα η απευθείας ανάθεση!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *