Αζερμπαϊτζάν: Η Efendi αποκαλύπτει πληροφορίες για την σκηνική της εμφάνιση!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο eurovoix, η φετινή εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη σκηνική παρουσίαση του Mata Hari. Φυσικά, κάποιες λεπτομέρειες δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα, όπως τα κοστούμια της Efendi και των χορευτριών της, ενώ άλλες θα παραμείνουν κρυφές μέχρι της πρόβες στο Rotterdam.

Η Efendi πάντως ελπίζει πως οι θεατές θα δουν ένα πολύχρωμο και λαμπερό show επί σκηνής, με όμορφα κοστούμια και εντυπωσιακή χορογραφία.

Στην ερώτηση για το αν η σκηνική της εμφάνιση δανείζεται στοιχεία από αυτήν που ετοίμαζε για τον περσινό διαγωνισμό και για το τραγούδι Cleopatra, η Efendi δήλωσε πως η φετινή εμφάνιση θα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς πέρσι στόχευαν στη δημιουργία μιας Αιγυπτιακής ατμόσφαιρας πάνω στη σκηνή, κάτι που δεν ταιριάζει με το φετινό της τραγούδι, Mata Hari. Όπως αποκάλυψε, εξάλλου, οι συζητήσεις για την περσινή σκηνική της εμφάνιση παρέμειναν ημιτελείς, λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού, εξαιτίας της πανδημίας.

Διευκρίνισε ακόμη πως το εφεδρικό live on tape video, το οποίο γυρίστηκε στο Baku, σε τηλεοπτικό studio του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Αζερμπαϊτζάν İctimai, έχει διαφορετικά κοστούμια και χορογραφία από αυτά που σχεδιάζει για την εμφάνιση της στην Ahoy Arena. Έχοντας ήδη εμβολιαστεί, η Efendi ελπίζει να μπορέσει βρεθεί στο Rotterdam και να παρουσιάσει ένα ακόμη μεγαλύτερο show στη σκηνή της Eurovision. Σε κάθε περίπτωση, οι fans του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το live on tape video του Mata Hari, όπως και των υπόλοιπων συμμετοχών, στο Eurovision Song Celebration, τη διαδικτυακή εκδήλωση που θα μεταδοθεί μία εβδομάδα μετά τον μεγάλο τελικό, στις 29 Μαΐου 2021.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Efendi τραγούδησε live ένα απόσπασμα από το Mata Hari και αποκάλυψε πως οι αγαπημένες της συμμετοχές από τον φετινό διαγωνισμό είναι η Φινλανδία, το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως είπε, μάλιστα, έχει ήδη ανταλλάξει μηνύματα υποστήριξης με τον James Newman, εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Efendi :

https://www.youtube.com/watch?v=8T4Lup9wTxw

Υπενθυμίζουμε ότι, τη σκηνική εμφάνιση του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2021 θα αναλάβει ο Δανός παραγωγός Mads Enggaard.

To Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=HSiZmR1c7Q4

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2021.

Πηγή: eurovoix

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Υπερβολικά φασαριοζικο και κακή αντιγραφή του περσινού.Οι δε στίχοι, ένα συνεχές “like cleopatra, mama mama mata hari’ προσωπικά δεν θα ήθελα να το δω να προκρίνεται, αλλά δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στον τελικό. Ελπίζω εκεί να πάρει αυτό που του αξίζει, τερματίζοντας χαμηλά.
    Καμιά σχέση με το εξαιρετικό “truth” που συνδύαζε άψογα την σύγχρονη και την παραδοσιακή μουσική, το φετινό είναι απλά μια φασαρία.

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Kαλή φωνή έχει πάντως. Όλα τα λεφτά η προφορά που θυμίζει ρωσίδα αρχικατάσκοπο σε ταινία του Bond (“all of your secrets I vont them”)!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *