Αυστραλία: Η Montaigne εξηγεί τους λόγους που δεν θα ταξιδεύσει στο Ρότερνταμ!

Η Montaigne μίλησε στο προφίλ της στο Instagram ζωντανά για τους λόγους που δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ και να βρεθεί ζωντανά στην σκηνή του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Μετά την ανακοίνωση ότι η Αυστραλία δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για την Eurovision 2021, η Montaigne εξήγησε γιατί η SBS έλαβε την εν λόγω απόφαση. Σε ένα Instagram Live στο προφίλ της η Montaigne εξήγησε:

Η SBS προσέλαβε έναν ανεξάρτητο εκτιμητή κινδύνου, για να προσπαθήσει να μάθει αν θα ήταν ασφαλές ή όχι για μένα και την αποστολή μας να ταξιδεύσουμε στο εξωτερικό. Και τελικά είπαν ότι δεν ήταν. Ήταν δουλειά τους να βρουν κάθε είδους επιλογή που είχε νόημα για εμάς να πάμε και δεν μπορούσαν, αλλά την ίδια στιγμή έχω δει μερικούς ανθρώπους να βγάζουν κακία για το SBS, θεωρώντας ότι το SBS μου στερεί την εμπειρία όταν η αλήθεια είναι πως η πανδημία μου την στερεί. Η Αυστραλία δεν έχει κανένα κρούσμα Covid αυτή τη στιγμή.

Συνέχισε λέγοντας ότι αυτή και η αντιπροσωπεία δεν θα ήθελαν να είναι τα άτομα που θα φέρουν το COVID-19 πίσω στην Αυστραλία. Η Montaigne πρόσθεσε:

Υπάρχουν τόσες πολλές καταστάσεις που θα μπορούσαν να πάνε στραβά όπως η διαδικασία της πρόβας της Eurovision και η μετάβαση στο ξενοδοχείο ή ακόμα και στην μεταφορά φαγητού.

Η Montaigne  θα τραγουδήσει το «Technicolor» στον πρώτο ημιτελικό στις 18 Μαΐου, συμμετέχοντας με το live on tape video που έχει βιντεοσκοπήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=ghT5QderxCA

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστραλίας στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *