Αυστραλία: Ο Sietse Bakker λέει ότι είναι ακόμα αβέβαιο αν η Montaigne μπορεί να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ για την Eurovision 2021!

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν πριν από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 οπού οι αντιπροσωπείες θα αρχίσουν να φτάνουν στο Ρότερνταμ. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το αν η Montaigne θα βρίσκεται στο Ρότερνταμ.

Ο Executive Producer της Eurovision 2021, Sietse Bakker μίλησε στην AD.nl για τις αβεβαιότητες των αντιπροσωπειών που θα ταξιδεύσουν στο Ρότερνταμ τον Μάιο. Σημείωσε ότι είναι πολύ πιο εύκολο για τις χώρες της ΕΕ.

Επί του παρόντος, άτομα από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούν να ταξιδέψουν στις Κάτω Χώρες. Ωστόσο, η ολλανδική κυβέρνηση μπορεί να χορηγήσει εξαιρέσεις σε επαγγελματίες του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα.

Ο Sietse Bakker επιβεβαίωσε ότι το υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών έχει χορηγήσει εξαιρέσεις για τους συμμετέχοντες στην Eurovision.

Προς το παρόν, αναμένουμε ότι σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες θα είναι σε θέση να ανεβούν τη σκηνή.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται δύσκολα για την Αυστραλία. Από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, τα διεθνή σύνορα της Αυστραλίας έχουν κλείσει και οι αυστραλοί πολίτες γενικά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Αυτό γίνεται ως ένας τρόπος ελαχιστοποίησης της εξάπλωσης του ιού Covid-19.

Η Αυστραλία είναι δύσκολη, για παράδειγμα, επειδή έχει αρκετά αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Ελπίζουμε να ακούσουμε περισσότερα σύντομα.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση μπορεί να κάνει εξαιρέσεις, αλλά υπάρχουν αυστηρά κριτήρια που πρέπει να πληρούνται. Δύο δυνητικά σχετικά κριτήρια για την Eurovision θα μπορούσαν να είναι τα ταξίδια για εργασία ή ταξίδια που είναι “προς το εθνικό συμφέρον”. Οι αυστραλιανές αντιπροσωπείες θα πρέπει επίσης να μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες σε ένα ξενοδοχείο κατά την επιστροφή τους στην Αυστραλία, με δικά τους έξοδα, προσθέτοντας στα έξοδα που σχετίζονται με τη συμμετοχή τους στην Eurovision 2021.

Ωστόσο, καθώς είναι ακόμα δυνατό για την Αυστραλία να αγωνιστεί στην Eurovision 2021 χωρίς να βρίσκεται φυσικά στο Ρότερνταμ, αυτό μπορεί να θεωρηθεί “αρκετά καλό” για την αντιπροσωπεία.

Όπως όλες οι ανταγωνιστικές χώρες, η Αυστραλία έχει ήδη καταγράψει το live on tape που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον διαγωνισμό εάν η αντιπροσωπεία δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ τον Μάιο.

Τον περασμένο μήνα ο Montaigne ήταν αισιόδοξη ότι θα μπορούσε να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ. Κατά τη διάρκεια της έναρξης του τραγουδιού της «Technicolour», Montaigne είπε σε έναν αυστραλιανό ραδιοσταθμό ότι ήταν «99% βέβαιη» ότι η αυστραλιανή αντιπροσωπεία θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ το Μάιο.

Άπλα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες υγείας και ασφάλειας της Eurovision 2021, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών εξετάσεων. Είπε ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί πριν φύγει όπως και όλοι οι Αυστραλοί θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων κατά την επιστροφή της στην Αυστραλία.

Πηγή: Wiwibloggs

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ε σιγά να πάει Ρότερνταμ να κάνει τι; Τρίτη να διαγωνιστεί Τετάρτη να ταξιδέψει για Αυστραλία;
    Εξαιρετικά κακό έως ενοχλητικό και φασαριοζικο τραγούδι,για εμένα. Ας προβληθεί το LOT.

    Απάντηση
  2. Stavros
    Stavros says:

    Καλα ενταξει ετσι κι αλλιως η προκριση ειναι απιθανη. Το τραγουδι ειναι ανετα στα 5 χειροτερα του φετινου διαγωνισμου. Θα παει και σε μια μερα θα έχει ηδη γυρισει

    Απάντηση
  3. STAVROS
    STAVROS says:

    Για να παίξω το πνεύμα αντιλογίας. Εμενά το τραγούδι στη studio version μαρεσει αρκετά και το θεωρώ και πιασιάρικο. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι να τραγουδηθεί και να στηθεί σωστά. Έως τώρα δυστυχώς δεν έχει γίνει…. Αλλά θα ήθελα να το ακούσω live με όλες το περιθώριο προετοιμασίας που μπορούν να έχουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *