Ελλάδα: Η προώθηση της ΕΡΤ για τους Έλληνες του εξωτερικού!

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις της ελληνικής αποστολής! Με μια δυνατή κίνηση η ΕΡΤ, έχει βάλει σκοπό τη διαφήμιση του Last Dance και πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Συγκεκριμένα, μέσα από ειδικά βίντεο από τη Stefania, θα γίνει μια προσπάθεια, προώθησης της συμμετοχής μας από την ΕΡΤ, για τους Έλληνες του εξωτερικού, ειδικά σε χώρες με μεγάλο αριθμό ομογενών.

Η αρχή γίνεται με το βίντεο που απευθύνεται στους Έλληνες της Ολλανδίας, όπου η Stefania, ζητάει τη στήριξη τους στην Eurovision 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη De Griekse Gids (@grieksegids)

Μέσα στην εβδομάδα η Stefania θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της. Θα επιστρέψει μία εβδομάδα μετά, την Πέμπτη 6 Μαίου, προκειμένου μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, να αναχωρήσουν για το Ρότερνταμ την Κυριακή 9 Μαίου. Σας υπενθυμίζουμε πως η πρώτη ελληνική πρόβα θα πραγματοποιηθεί στη 1 ώρα Ελλάδας, την Δευτέρα 10 Μαίου, την οποία φυσικά όλοι αναμένουμε με αγωνία!

Αυτές τις ημέρες η Stefania γύρισε και το κεντρικό διαφημιστικό τρέιλερ της Eurovision 2021, που θα παίζει σε όλες τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει και γνωρίζετε ήδη πάρα πολύ καλά που πρέπει να είστε συντονισμένοι, για να μην χάσετε στιγμή!

1 reply
  1. John Kou.
    John Kou. says:

    Ποτέ δεν μου άρεσε το ότι κάνουμε επίκληση στους Έλληνες της διασποράς, λες και βασιζόμαστε σε αυτούς για να πετύχουμε στο διαγωνισμό (όταν αν το σκεφτεί κανείς χώρες όπως η Αγγλία ή η Γερμανία όπου υποτίθεται υπάρχουν πολλοί Έλληνες, δεν μας έχουν δώσει πόντους εδώ και καιρό). Αν το πακέτο είναι δυνατό θα το ψηφίσουν πολλοί -Έλληνες της διασποράς ή μη, δεν χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες χαμηλού επιπέδου επικλήσεις. Λίγο αποτυχία οι δημόσιες σχέσεις φέτος…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *